Salihli Belediyespor Kendi Evinde Fırsat Tepti

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'ta mücadele eden Salihli Belediyespor ile İzmir İl Özel İdare Spor golsüz berabere kalarak puanları paylaştı.

Salihli Belediyespor, grup ikincisi olma şansını kullanamadı.Ramiz Turan Stadyumu’nda oynanan ve yaklaşık 5 bin kişinin izlediği tarihi maçta Salihli Belediyespor hem grup ikincisi olma şansını yitirdi hem de şampiyonluk yolunda ağır bir yara aldı. Kritik maçta Salihli Belediyespor ile İzmir İl Özel İdare Spor oldukça kontrollü bir oyun sergiledi. Her iki takım zaman zaman gerçekleştirdikleri ataklarda gol aradı. Maçın 35. dakikasında ceza sahası içinde topla buluşan İzmir İl Özel İdare Spor’lu Hasan sert bir şut çekti. Top, direkten auta çıktı.

Maçın 41. dakikasında Şerif Ali’nin ceza sahasına ortasında topa yükselen Serhat’ın vuruşunda top az farkla auta çıktı.İlk yarı golsüz eşitlikle sona erdi. Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili Sakine Öz ile binlerce taraftarın yakından izlediği maçın 2. yarısı büyük bir heyecana sahne oldu. Her iki takımında kontrolü oyununu sürdürdüğü kritik maçta Salihli Belediyespor, Serhat ve Şerif Ali ile gol yollarında etkili olmaya çalıştı. Maçın 58. dakikasında Şerif Ali’nin soldan ortasında Serhat topa gelişine vurdu. Top kaleci Akın’da kaldı.Konuk ekip, 66. dakikada Orçun’la gole yaklaştı. Ceza sahası önünde topla buluşan Orçun, sert bir şut çekti, top, Adnan’a çarparak kornere çıktı. İlerleyen dakikalarda her iki takımda aradığı golü bulamadı ve maç 0-0 berabere sonuçlandı .

Kaynak: İHA