Fenerbahçe, Kasımpaşa Önünde Galibiyet Arıyor

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında kendi sahasında Kasımpaşa'yı mağlup ederek lider Galatasaray ile arasındaki puan farkını üçe indirmek istiyor.

Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi'nde BATE Borisov'u eleyerek son 16 takım arasına kalmayı başaran Sarı-lacivertli takım, sezonun ilk yarısında mağlup olduğu ve sonrasında yaşadığı tramvayı unutmak için bu defa rakibini yenmek istiyor.

Ligde son iç saha galibiyetini 15. haftada İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a karşı (2-1) alan, ardından çıktığı 3 maçta puan kayıpları yaşayan Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı mağlup ederek uzun bir aradan sonra evinde kazanmanının planları içinde.Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, Perşembe günü oynanan BATE Borisov maçının kadrosuna gere Kasımpaşa maçında revizyon yaptı. Kocaman, BATE Borisov maçında ilk onbirde görev verdiği oyunculardan Sow, Baroni'yi yedekler arasında oturturken Salih Uçan ve Ziegler'i 18 kişilik maç kadrosuna almadı. Öte yandan Aykut Kocaman, uzun bir aradan sonra Stoch'u da ilk onbirde görevlendirdi.

TAKIM KADROLARI

Stat: Şükrü Saracoğlu
Hakemler: Hüseyin Sabancı, Cem Satman, Volkan Narinç
Fenerbahçe: Volkan, Gökhan Gönül, Yobo, Egemen, Hasan Ali Kaldırım, Kuyt, Mehmet Topal, Emre Belözolğu, Meireles, Stoch, Webo
Kasımpaşa: Isakkson, Abdurrahman Dereli, Yalçın, Elyasa, Sancak, Ernst, Sarmov, Viudez, Adem Büyük, Djalma, Kalu Uche