Anemon’un Sultanları Liderliği Bırakmadı

Türkiye Voleybol Federasyonu 3. Lig Bayanlar Voleybol A Grubu'nda mücadele eden Anemon Hotels Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı, ligin 15. haftasında karşı karşıya geldiği Banaz Sanayi Spor Bayan Voleybol Takımı'nı 3-1 mağlup etti.

Manisa Çok Amaçlı Spor Salonu'nda saat 14.00'da oynanan karşılaşmayı çok sayıda voleybol sever izledi. Mücadeleye; Ebru, Elvan, Semra, Melis, Zennibe, Tuğba, libero Pelin ile başlayan Anemon Hotels Spor Kulübü, ilk seti etkili oyunuyla 25-16 aldı. İkinci seti ise 25-17 kazanan mor laleler, üçüncü seti 25-17 kaybetti. Son seti 25-16'lık farkla kapatan Anemon Hotels Spor Kulübü, maçı 3-1 kazanarak puanını 42'ye çıkararak liderliğini sürdürdü. Maç Sonrası açıklamalarda bulunan Antrenör Gökhan Çokşen,”Sakatlıklara rağmen kazanmasını bildik. Önümüzdeki Alaşehir maçı için hazırlıklarımızı mutlu bir şekilde devam ettireceğiz. Oyuncularımı gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ederim” dedi.

Anemon Hotels Spor Kulübü Genel Koordinatörü Osman Çakır, “Lig’in 15. haftasında Banaz Sanayi Sporla karşı karşıya geldik. Maçı 3-1 kazandık. Oyuncaları gösterdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Kazanmasını bildiler ve liderliği devam ettirdiler. Önümüzdeki Alaşehir maçına tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. Bu maçı da kazarak liderliği devam ettirmek istiyoruz” dedi

Maçı tribünden izleyen Anemon Hotels Spor Kulübü Başkanı ve Anemon Hotels yönetim Kurulu Başkanı Salim Yavaş ise maç Sonu oyuncuları gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ederek liderliğin devam etmesi temennisinde bulundu .

Kaynak: İHA