Adanaspor - Adana Demirspor Maçının Ardından

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, kendi sahalarında 1-1'lik sonuca mutlu olduğunu söyleyemeyeceğini belirterek, "Maçın hemen başında 1461 Trabzon müsabakasında olduğu gibi şaka gibi gol yiyerek demoralize olduk" dedi.

Eriş kendi sahalarında Adana Demirspor ile oynadıkları ve 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı basın toplantısında seyircinin oluşturduğu ambiyansa hayran kaldığını ifade ederek, “Taraftarın bu muhteşem görüntüsüne galibiyet hediye etmek isterdik ama olmadı. 1461 Trabzon maçındaki gibi hemen oyunun başında şaka gibi gol yiyerek demoralize olduk. Ancak daha sonra toparlanarak oyuna ortak olduk. Özellikle maçın ikinci yarısında topa biz daha çok hakim olduk. Bu arada bulduğumuz pozisyonlardan birisini de değerlendirerek beraberliği yakaladık. Beraberliğin kendi sahamızda bizi mutlu edebileceğini söyleyemem ama puan durumuna baktığımızda mağlup olmamakta önemli" diye konuştu.

Adanasporlu futbolcu Ümit Tütünci, maça iyi başlamadıklarını ancak daha sonra toparladıklarını belirterek, "Galip gelemediğimiz için üzgünüz, ama derbi de olaylar olmadığı için seviniyoruz. Bu maç geride kaldı önümüzde 11 maç var bu maçları kazanıp hedefimiz olan süper lige çıkmak istiyoruz bunu da başaracak güçteyiz" dedi.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, derbi maçında taraftarların olay çıkarmamasının çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Takımım özellikle 20-25 dakika bu yılın en iyi futbolunu oynadı diyebilirim. Ancak galip gelemedik. Ben oyuncularımı kutluyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA