U2o Dünya Kupası'nın Şarkı ve Maç Topu Tanıtımı Yapıldı

Türkiye'de 21 Haziran-13 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek FIFA U20 Dünya Kupası'nın resmi maç topu ile şarkısı, İstinye Park'ta gerçekleştirilen etkinlikle tanıtıldı.

Etkinliğe, FIFA Başkan Vekili Jim Boyce, FIFA İcra Kurulu Üyesi, UEFA 1. Başkan Vekili ve TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik, Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekilleri Ufuk Özerten, Servet Yardımcı, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz Zülfikaroğlu, Ergün Tekin, Hakan Kanık, Prof. Dr. Mete Düren, Ali Düşmez, Genel Sekreter Prof. Dr. Emre Alkin, U20 Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, antrenör Emre Aşık, FIFA Müsabakalar Departmanı Direktörü Mustapha Fahmy, Müsabakalar Departmanı Direktör Yardımcısı ve Turnuva Direktörü Inaki Alvarez, eski milli futbolcular Rıdvan Dilmen, Rüştü Reçber, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

U20 Dünya Kupası’nın şarkısı Gece grubunun bu turnuva için bestelediği, “Yıldızlar Buradan Yükseliyor” şarkısı oldu.

Panelin ardından resmi sponsor Adidas'ın turnuva için özel olarak hazırladığı şampiyonanın resmi maç topu Cafusa'nın tanıtımına yapıldı. FIFA Başkan Vekili Jim Boyce, FIFA İcra Kurulu Üyesi Şenes Erzik, Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Servet Yardımcı ve Adidas yetkilisi Serdil Gözelekçi, Cafusa'nın örtüsünü açarak turnuvanın resmi topunu ilk kez kamuoyuyla paylaştı .

Kaynak: İHA