Sanica Boru Elazığspor - Medical Park Antalyaspor Maç Sonu

Maçtan sonra aldıkları galibiyetten sonra oyuncularını kutladığını belirten Vural, "Çok zor bir virajdan geçtik. Kazanıldığı takdirde İstanbul BBSK takımı puan kaybetmiş ona yetişeceğiz, kaybettiğimiz takdirde fark açılacaktı. Dolayısıyla Ordu’nun da Galatasaray ile oynayacağını bildiğimiz için önemli bir maç olduğunu biliyorduk ve nitekim bunu başardık." dedi.

Maç analizleri ile devam Vural, "Rakibimiz önemli bir takımdı ve hafta içi kupa maçı oynayacaklar ve çok şükür kazandık. Pozisyon olarak birinci devre üçe üç ikinci devre ise rakibimizin bir iki tane pozisyonu oldu. Çok önemli bir takıma karşı çok önemli bir maç kazandık. Oyuncularıma ve taraftarlarıma teşekkür ediyorum." diye konuştu.

İlk devrede ilk altı maçta iki puan aldıklarının altını çizen Vural, "İkinci devre ise ilk 6 maçta 8 puan aldık. Çok önemli bir girdap içerisindeki önemli takımlardan bu puanları aldığımız için mutluyuz." dedi.

Yukarıda kalmayı arzu eden takımlara karşı sekiz puan aldıklarını belirten Vural, iki yenerek yukarı, iki yenilerek aşağı gidilebilecek takımlarla oynayacaklarını belirterek, "İş artık futboldan çıkıp sahadaki mücadelede yürek koyacak bir duruma geliyor." dedi.

24 puana ulaştıklarını da sözlerine ekleyen deneyimli teknik adam, "Akhisar Belediye maçı bizim için çok önemli o maçtan sonra Orduspor, Eskişehirspor, Gençlerbirliği ve Kayserispor maçlarından sekiz puan ile çıkarsak Sanica Boru Elazığspor takımı olarak 35 puana çıkmış olacağız. O yüzden bu galibiyetin çok önemli olduğuna inanıyorum." diye konuştu.

Sanica Boru Elazığsporlu futbolculardan Adem Alkaşi ise yaptığı açıklamada, "Gerçekten çok önemli bir maçtı, rakiplerimizin kazandığı haftada kazanmamız gerekiyordu. İlk yarı iyi oynadık, bu maça çok iyi hazırlanmıştık, hafta içi Antalyaspor’u çok iyi analiz ettik. İkinci yarı rakibimize pek pozisyon vermedik. Önümüzde Akhisar Belediye maçı var, en iyi şekilde hazırlanıp bulunduğumuz yerden bir an önce uzaklaşmak istiyoruz." dedi.

Mehmet Çakır ise, maçın zor olacağını beklediklerini belirterek, "İyi futbol oynuyoruz, puanlar aldıkça daha da iyi oynayacağız. Bir pozisyondan sonra gol yedik ve bazı maçlarda skoru yakalama adına telaş yapıyoruz. İnşallah bu maç bir serinin başı olur ve bundan sonraki maçlarla birlikte üst sıralara tırmanırız." diye konuştu.

ÖZDİLEK, RAKİP KADAR YÜREĞİMİZİ ORTAYA KOYAMADIKMedical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise yaptığı açıklamada, "Rakibimiz Elazığspor’u kutluyorum. İlk yarı maçı bitirebilirdik girdiğimiz ve kaçırdığımız pozisyonlar var, fakat rakip kadar sahada olup yüreğimizi ortaya koyamadık. Neticede 2 - 1 yenildik. Farklı düşünceler ile gelmiştik. İstediğimiz sonucu alamadık." dedi.

Lig değerlendirmesinde de bulunan Mehmet Özdilek, ligin heyecanlı olduğunu herkesin herkesi yenebildiğini, hiçbir maçın kağıt üzerinde kazanılmadığını söyledi.

Özdilek, "Sahada bunu göstermek gerekirdi. Ligdeki bu gel-gitler ligin sonuna kadar devam edecek." dedi.

Alt sıralardaki takımların biraz daha yaklaştığını da sözlerine ekleyen Özdilek, "Puan cetvelinde orta gurup ve yukarısı oluştu, açıkçası heyecanı yüksek bir lig olacak." dedi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda çarşamba günü önemli bir maç oynayacaklarının hatırlatılması üzerine Özdilek, "Trabzon’a karşı oynayacağız. Kazanmak ile üst tura çıkılacak ve onun için gideceğiz. Ümit ederim ki kupada yarı final oynarız:" şeklinde açıklamalarda bulundu.Medical Park Antalyasporlu futbolculardan Ergün Teber ise yaptığı açıklamada, "Çok gol pozisyonuna girdik, fakat bunlardan bir tanesini değerlendirdik. İkinci yarı ise az geriye yaslandık ve Gol yedik golden sonra kendimize geldik ama zaman yetmedi. Hafta için Trabzonspor ile kupa maçı oynayacağız. Bu maçla beraber umarım çıkış yaparız." dedi.

Mehmet Sedef ise, yukarıda kalma adına önemli bir maç oynadıklarını belirterek, "Elazığspor düşmeme adına gayret gösteriyordu. İlk golden sonra şevkimiz kırıldı. Maçın içinde git geller oldu, fakat önümüzde kupa maçı var bunu telafi edeceğiz." dedi.