Polatlı Şehir Stadyumu Tadilata Alınacak

Spor Toto 2. Lig Kırmızı grup takımlarından Polatlı Bugsaşspor’un, iç saha maçlarını oynadığı Polatlı Şehir Stadyumu tadilata alınacak.

Şehir stadyumundaki çim ve soyunma odalarının tadilatı tamamlanana kadar Polatlı Bugsaşspor, iç saha maçlarını Ankara Yenikent Asaş Stadyumu'nda oynayacak.Polatlı Bugsaşspor Kulüp Başkanı Abdülkadir Dişçi, federasyon temsilcilerinin stadın eksiklerini dile getirdiğini maç oynanan zemin, seyirci tribünü, doğalgaz gibi sıkıntılar giderilene kadar başka stadda oynama kararı aldıklarını ama Polatlı’yı terk etmeyeceklerini söyledi.

Dişçi, sezon başındaki hedeflerinin şampiyonluk olduğunu, bu yolda en ufak bir aksiliğe tahammülsüzlüklerinin olduğunu belirtti.

Dişçi, şunları söyledi:“Bu şehir şampiyon olacak ve bu yüzden biz bu sorunları aşacağız. Futbolcularımız ile yaptığımız istişarede Polatlı’da ki çim sahamızın zemininde sertlik oluştuğunu ve oyuncularımızın bu nedenden ötürü tedirgin olduklarını öğrendik. Derhal çimin yeniden yapılanması için çalışma başlattık. Bu çalışmalar bittiğinde stadımıza tekrar geri döneceğiz.”STAD FETHİYESPOR MAÇINA YETİŞECEKPolatlı Bugsaşspor Kulüp Başkanı Abdülkadir Dişçi, stadyumdaki tadilat çalışmalarının bir ay gibi kısa bir süre tamamlamayı hedeflediklerini, ligdeki Fethiyespor maçını da Polatlı’da oynayacaklarını söyledi.

Dişçi, Takımın Polatlı’dan ayrılacağı yönündeki dedikoduların boş olduğunu ifade ederek sözlerine şöyle devam etti:“Biz dostumuzu da biliyoruz düşmanımızı da vefakar Polatlı taraftarı bu takımın şampiyonlukta en önemli silahıdır. Başarı yolunda atacağımız her adımda onların yanımızda olacağını biliyoruz. Nerde olursak olalım bu taraftar oraya gelir ve bize desteğini verir. Tekrar ediyorum Fethiye maçıyla Polatlı stadımıza döneceğiz ve yine lider olarak taraftarımız ve şehrimizle bütünleşeceğiz.”ŞAMPİYON OLURSAK, POLATLI’YA STAD SÖZÜMÜZ SÖZDÜRBu sezon şampiyon olmaları halinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in desteği ile Polatlı’ya yapmayı planladıkları stat sözünü hatırlatan, Polatlı Bugsaşspor Kulüp Başkanı Abdülkadir Dişçi, kimsenin verdikleri sözden şüphe etmemesini istedi. Dişçi, sözlerini şöyle tamamladı:“Yeter ki şampiyon olalım. Verdiğimiz sözün arkasındayız. Polatlı’ya stat yapacağız ve bu günlerde yanımızda olup bizim sözlerime itibar edenleri de bize inanmayanlar kadar aklımızda tutacağız. Polatlı şehri takımıyla gurur duyacak ve başarıdan başarıya koşacak. Benim sözlerim Polatlı şehrine ve taraftarınadır. Bize inansınlar ve güvensinler. Güzel günler göreceğiz.”