Karşıyaka Başantrenörü Sarıca: ''bir Yabancı Oyuncu Takviyesi Yapabiliriz''

Beko Basketbol Ligi'nde kendi sahasında konuk ettiği TOFAŞ'ı 87-77 mağlup eden Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, takımdaki sakatlıklar nedeniyle bir yabancı oyuncu takviyesi yapabileceklerini aktardı.

Maç Sonrası açıklamalarda bulunan Sarıca, Son dönemde aldıkları galibiyetlere dikkat çekerek, ''Bu hafta, Avrupa kupasında Sonuç bakımından önemli olmayan bir maç oynadıktan Sonra Fenerbahçe Ülker ile karşılaşacağız. Artık bunlara hazırlanacağız. Özellikle EuroChallenge Kupası'nda çeyrek final çok önemli. Belki bir yabancı oyuncu takviyesi yapabiliriz. Bunu yönetimimizle ve sponsorumuzla görüşeceğiz. Oyuncularımı kutluyorum.'' dedi.

TOFAŞ Başantrenörü Ahmet Çakı ise müsabakaya istedikleri gibi başlayamadıklarını ve 15 sayı geriye düştüklerini hatırlatarak, "İkinci periyotta oyunu dengeledik. Üçüncü periyodun başında da maçın ritmini yakaladık ama Sonrasında basit top hatalarıyla rakibimize kolay sayı imkanı verdik. Öyle olunca da deplasmanda kazanmak kolay olmuyor. Bu ligde her galibiyet önemli, bugün bunu başaramadık.'' dedi.