Karaman: Aldığımız Sonucu İlerleyen Haftalarda Telafi Etmek Zorundayız

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Gaziantepspor karşısında aldıkları sonucu, ilerleyen haftalarda deplasmanda telafi etmek zorunda olduklarını söyledi.

Gaziantepspor karşısında aldıkları 2-1’lik mağlubiyetin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Karaman, atmosferi gergin bir maça çıktıklarını belirterek, “3 tane gol var. Özellikle ilk yediğimiz gol pozisyon yokken hatamızdan kaynaklanan bir gol. Penaltı golüyle ilgili de fazla bir açıklama yapmak istemiyorum. Çünkü hakemler yeni kurallardan bahsediyor. Fakat bu tür penaltılar o zaman her 90 dakikada en az 2-3 penaltı verilmeli. Bunu da dikkate almak gerekiyor. Bir de kırmızı kart gördük. Aslında Son derece puan açısından bizim için önemli bir maçtı. Aynı şey Gaziantepspor için de geçerli. Bu Sonucu mutlaka ilerleyen haftalarda deplasmanda telafi etmek zorundayız." dedi.

Gaziantepspor taraftarlarının kendisine yönelik tepkilerinin de normal olduğunu belirten Karaman, Gaziantepspor’dan ayrılış süreci ile ilgili bir soruya, “Bizim görevimize Son verildi.

Biz ayrılmadık.” ifadelerini kullandı. Bursasporlu futbolcu İbrahim Öztürk de telafisi olmayan haftalara girdiklerini kaydederek, “Rakibin de konumu itibariyle ciddi biçimde puana ihtiyacı vardı. Biz de yakaladığımız seriyi devam ettirmek istiyorduk. Neredeyse rakibe pozisyon vermeden iki gol yedik. Zor bir deplasman oldu. İstediğimizi alamadık ama lig devam ediyor. Puan kaybettik ama telafi edeceğiz. Buna inanıyoruz.” açıklamasında bulundu. Bursasporlu Şener Özbayraklı da 2 maçlık iyi bir serilerinin bulunduğunu hatırlatarak, “Bu seriyi sürdürmek istiyorduk. Ama olmadı. Önümüzde Sivasspor maçı var. İnşallah bunu yenip seriye başlamak istiyoruz.” diye konuştu.