Ersun Yanal: Kaçan Puanlar İçin Üzülüyoruz

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, son dakikada yedikleri golle İstanbul BBSK ile berabere kaldıkları maçın ardından kaçan puanlara üzüldüğünü söyledi.

Ersun Yanal yaptığı açıklamalarda, puanları paylaştıkların belirterek, "Biz pozitif futbol oynamak isteyen bir takımız. Bunu da her konumda uygulamaya çalışıyoruz. Tello gibi deneyimli bir oyuncunun atılması handikap oluşturdu. Başka bir deneyimli oyuncumuz da penaltıya sebebiyet verdi. Kaçan puanlara üzülüyoruz." diye konuştu.

Gelecek hafta Galatasaray'la oynayacaklarının hatırlatılması üzerine Ersun Yanal, daha önce Ziraat Türkiye Kupası maçlarının olduğunu vurguladı. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki durumunu da değerlendiren Yanal, Almanya'da Schalke 04 ile yapacağı maçta sarı - kırmızılı takımı daha şanslı gördüğünü dile getirerek, "Galatasaray'ın oyuncularının şöhreti dışarıdan baktığımızda heyecanlandırıyor. Hem ligde liderler Avrupa'da da iyi gidiyorlar. Oradaki maçta Galatasaray'ı daha şansıl görüyorum. Umarım yaptıkları yatırımların karşılığını alırlar. Bizim tarafa baktığımızda ise her rakibe göre aynı oynuyoruz. Galatasaray maçında da aynı oyunumuzu oynayacağız.'' ifadelerini kullandı.

Eskişehirsporlu futbolcu Akaminko ise kazanma arzularını kaybetmediklerini ve bu arzunun takımda her zaman mevcut oluduğunu kaydederek, "Takım arkadaşlarımla gurur duyorum." dedi.

Veysel Sarı da bu yıl bir kaç maçta 10 kişi kaldıklarını hatırlatarak, "On kişi oynamayı öğrendik. Son dakika yenilen goller, takım olarak moralimizi bozuyor; ama takım olarak iyi mücadele ettik. Önümüzdeki Galatasaray maçı var. O maçı kazanıp hedeflediğimiz üst sıralarda yer almak istiyoruz." şeklinde konuştu.