Beko Basketbol Ligi’nde 19. Hafta Yarın Oynanacak 4 Maçla Başlıyor

Beko Basketbol Ligi’nde 19. hafta yarın oynanacak 4 maçla başlarken haftanın derbi maçında Beşiktaş ile Fenerbahçe Ülker karşı karşıya gelecek.

Ligde yarın 4 karşılaşma oynanacak. Haftanın açılışını ise Olin Edirne ile Galatasaray Medical Park Mimar Sinan Spor Salonu’nda yapacak.

LİG TV 3’den de canlı olarak ekranlara gelecek olan maçın başlama saati 14.00.Günün diğer bir maçında ise İçel Büyükşehir Belediyesi ile Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi saat 15.00’de kozlarını paylaşacaklar.

Saat 17.30’da başlayacak olan bir diğer maçta da Erdemir sahasında Hacettepe Üniversitesi’ni konuk edecek. Günün son maçında Euro Challenge Cup’ta çeyrek finali garantileyen Pınar Karşıyaka ile yine bu kupada tur şansını son maça bırakan Tofaş saat 18.00’de karşılaşacak.Beko Basketbol Ligi’nde 24 Şubat Pazar günü ise 3 maç oynanacak. Günün açılışını saat 13.00’de TED Ankara Kolejliler ile Banvit TOBB Spor Salonu’nda yapacak. Saat 16.00’daki maçta ise antrenör değişikliğine giden Aliağa Petkim sahasında Türk Telekom’u konuk edecek.Geçen hafta kaybettiği derbi maçı sonrası zirve yolunda darbe alan Anadolu Efes, ligde son sıralarda bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni sahasında ağırlayacak. Ayhan Şahenk Spor Salonu’ndaki maçın başlama saati 18.00.İki ezeli rakip Beşiktaş ile Fenerbahçe Ülker arasındaki mücadele Türkiye Kupası ve Euroleague’in ardından bu sefer lige taşındı. Aynı zamanda haftanın kapanış maçı olan bu zorlu mücadele 25 Şubat Pazartesi günü saat 20.00’de Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak ve LİG TV 3’den canlı olarak ekranlara gelecek.Beko Basketbol Ligi’nde haftanın detaylı programı şöyle;

Yarın
14.00 Olin Edirne – Galatasaray Medical Park (Mimar Sinan Spor Salonu) LİG TV 3
15.00 İçel Büyükşehir Belediye – Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (Edip Buran Spor Salonu)
17.30 Erdemir – Hacettepe Üniversitesi (Erdemir Spor Salonu)
18.00 Pınar Karşıyaka – Tofaş (Karşıyaka Spor Salonu)

24 Şubat Pazar
13.00 TED Ankara Kolejliler – Banvit (TOBB Spor Salonu) LİG TV 3
16.00 Aliağa Petkim – Türk Telekom (Enka Spor Salonu)
18.00 Anadolu Efes – Antalya Büyükşehir Belediyesi (Ayhan Şahenk Spor Salonu) LİG TV 325 Şubat Pazartesi
20.00 Beşiktaş – Fenerbahçe Ülker (Abdi İpekçi Spor Salonu) LİG TV 3