Stuttgart’ta Oynayan Tunay Torun Sezonu Kapattı

VfB Stuttgart’ta oynayan milli futbolcu Tunay Torun trafik kazası geçirdi.

Sağlık durumu iyi olan genç futbolcunun bir süre sahalardan uzak kalacağı belirtildi.Bundesliga ekiplerinden Stuttgart'ta forma giyen milli futbolcu Tunay Torun trafik kazası geçirdi. 22 yaşındaki genç oyuncu, takımının hafta sonu Nürnberg ile oynayacağı maç için yaptığı antrenmandan sonra evine dönerken kendi aracı ile kaza geçirdi. Tunay Torun'un sol kolunun kırıldığı kazada aracı büyük zarar gördü. Kolundan ameliyat olacak genç futbolcunun sezonu kapattığı belirtildi.Konuyla alakalı bir açıklama yapan Stuttgart’ın yardımcı antrenörü Erdinç Sözer, genç futbolcuyu hastanede ziyaret ettiğini, moralinin ise iyi olduğunu söyledi.

Tunay’ın en az sekiz hafta sahalardan uzak kalacağını ifade eden Sözer, “Tunay tam form tutmuşken talihsiz bir kazayla sol elini kırdı. En az sekiz haftada sahalara döner, öncesi zor görünüyor. Ligin bitimine 12 hafta kaldığını düşünürsek, Tunay’ın bu sezon forma giymesi olası görünmüyor.” dedi.

Erdinç ayrıca Tunay’ın bugün ameliyat olacağını da belirtti.

Forvet oyuncusu Tunay Torun bu sezon transfer olduğu Stuttgart'ta 9 Bundesliga ve 6 UEFA Avrupa Ligi maçında forma giymesine rağmen henüz gol atamadı.