Lazio, 3-3'ün Rövanşında Borussia Mönchengladbach'ı 2-0 Mağlup Etti

UEFA Avrupa Ligi 2. turunda Lazio, 3-3'ün rövanşında Alman temsilcisi Borussia Mönchengladbach'ı 2-0 mağlup ederek son 16'ya kaldı.

Fenerbahçe ile grup maçlarında mücadele eden ve 2. sırada yer aldığı grupta son 32'ye kalan Alman ekib bu sonuçla Avrupa'ya Veda etti.UEFA Avrupa Ligi 2. turu rövanş maçında Lazio ile Borussia Mönchengladbach İtalya'da karşılaştı. Hüseyin Göçek'in yönettiği karşılaşmayı 2-0 kazanan İtalyan temsilcisi, adını son 16 takımın arasına yazdırdı. Mavi-beyazlılara tura getiren goller Antonio Candreva ve Alvaro Gonzalez'den geldi. Karşılaşmaya Lazio, etkili başladı.

İtalyan temsilcisi, 10. dakikada defansın hatasını iyi değerlendiren Antonio Candreva'nın golüyle 1-0 öne geçti. Rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen Lazio'da Alvaro Gonzalez, 33. dakikada farkı ikiye çıkardı ve skor 2-0 oldu.İlk yarının geri kalan bölümünde başka gol olmazken mavi-beyazlılar, soyunma odasına 2-0 önde girdi. Lazio, ikinci yarıda da kontrolü elinden bırakmadı ve karşılaşmayı 2-0 kazanarak UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 takım arasına girdi.