Galatasaray-Schalke Maçının Ardından

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. turu ilk maçında Schalke 04 ile 1-1 berabere kaldıkları maçın rövanşını kazanarak turu geçeceklerine inandığını söyledi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Ali Dürüst, iki devreli bir karşılaşmanın ilkini geride bıraktıklarını aktararak, “Bu karşılaşmanın 'ilk devresi 1-1 bitti' diyelim. Oynayacağımız bir devre daha var. İnşallah deplasmanda galip gelerek turu geçeceğiz. Aslına bakarsanız burada da galip gelebilirdik. Özellikle ikinci yarı çok net pozisyonlarımız vardı. İkinci devre neredeyse kalecimize top dahi gelmedi. İnşallah deplasmanda da taraftarlarımız bizi yalnız bırakmaz ve turu geçeriz” dedi.

Dürüst, saha zeminindeki bozuklukla ilgili sorulan bir soru üzerine, “Kış mevsimi olmasından dolayı bu duruma geldi. Zemini devre arasında yenilemek zorundaydık. Bunu yaza kadar böyle idare edeceğiz. Sezon sonunda ise daha iyi duruma getireceğiz” açıklamasında bulundu.

HUNTELAAR: “RÖVENŞ İÇİN İYİ BİR SONUÇ ELDE ETTİK”

Schalke 04 forveti Huntelaar da rövanş için iyi bir sonuç elde ettiklerini belirterek, “Galatasaray'ın bize doğru gelmesini engelledik biraz kontra atak oyununu tercih ettiler. Çapraz bir hatalı toptan dolayı 1-0 mağlup duruma düştük biz de bir gol attık ve daha sonra kontra ataklar geliştirdik ancak galibiyet golünü bulamadık. Bizim için bir gol atmak önemli Almanya'da gol atmak için açılacaklar bu da bizim için avantaj sağlayacak” dedi.

Sahanın zemini ve gözünde sağlık sorunu ile ilgili soru üzerine Hollandalı futbolcu, “Zemin inanılmaz kötüydü ve gözüm şimdi daha iyi sorduğunuz için teşekkürler” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA