Fethiyespor İçin, Kuruluşunun 80'inci Yılı Kutlamaları Çerçevesinde Eşya Piyangosu Düzenlenecek

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Fethiyespor için, kuruluşunun 80'inci yılı kutlamaları çerçevesinde eşya piyangosu düzenleniyor.

Fethiyespor'un kuruluşunun 80'inci yılı kutlamaları çerçevesinde Kadın Kollarının girişimi ile eşya piyangosu düzenleme çalışmaları başladı.

Fethiyespor Kadın Kolları ile yönetim kurulu üyelerinden oluşan Fethiyespor heyeti, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık'ı ziyaret ederek ilk bileti sattı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çalık, 1. Lig'e doğru emin adımlarla ilerleyen Fethiyespor'a herkesin sahip çıkıp destek olmasını istedi.

Fethiyespor'un maçlarını yakından takip ettiğini ifade eden Çalık, özellikle son zamanlardaki başarısının dikkat çektiğine dikkati çekti. Çalık, ''Tüm ekibi tebrik ediyorum. Özellikle Fethiyespor'un son zamanlardaki başarısı bizleri çok sevindirdi. İnşallah 1. Lige çıkarlar. Ben aslında maçlara gelmem, ama Fethiyespor'un birkaç maçına gittim. Bundan sonra da geleceğim. Büyük kentlerde futbol ve spor çok önemli ve yeri apayrı. Fethiye için de bu geçerli. Şampiyonluk yolunda ilerleyen Fethiyespor'un yanında olacağız'' diye konuştu.

Fethiyespor Kadın Kolları Başkanı Güler Alpman da Fethiyespor Kadın Kollarının yeni kurulduğunu, Fethiyespor'a kadınlar olarak destek verdiklerini kaydetti.

Alpman, Muğla'nın tek profesyonel futbol takımının Fethiyespor olduğunu belirterek, ''Fethiyespor sadece Fethiye'nin değil tüm Muğla'nın tanıtımını yapmaktadır. Fethiye'mizi ve Muğla'mızı Türkiye'de en iyi şekilde temsil edip, adını duyuruyoruz. Fethiyespor'a destek amacıyla eşya piyangosu düzenliyoruz. İlk bileti de size getirdik'' dedi.

Fethiyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Türk ise şampiyonluk yolunda çok önemli bir sürece girildiğini anlatarak, ''Fethiyespor eşya piyangosu kısa bir süre içerisinde Fethiye'de yaşayan vatandaşlar tarafından tüketilecek. Ben buna inanmaktayım. Bu konuda hiçbir şüphem yok. Piyango biletlerimiz kulübümüzden, otopark gişelerimizden satışa çıkmıştır'' diye konuştu.

Başkanvekili Hasan Aydemir, Başkan Yardımcısı İsmail Türk, Genel Sekreter Arif Okan Uysal, Kadın Kolları Başkanı Güler Alpman, Ayla Ersözlü ve Gülseren Kılıç'tan oluşan heyet daha sonra İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gültekin'i de ziyaret ederek eşya piyangosu için destek istedi.

Muhabir: Durmuş Genç

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Kaynak: AA