Adıyamanspor, Derince Belediyespor galibiyetinin sevincini yaşıyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Adıyamanspor, Derince Belediyespor galibiyetinin sevincini yaşıyor.

Bu hafta Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Çanakkale Dardanelspor maçı hazırlıkları tüm hızıyla sürdüren Adıyamanspor, Adıyaman Atatürk Stadyumunda Teknik Direktör Mehmet Gönülaçar nezaretinde çift kale maç yaptı.

Adıyamanspor Kulüp Başkanı Hüseyin Koç, Çanakkale Dardanelspor maçına sıkı hazırlandıklarını ve 1 puan yada 3 puanla dönmeyi hedeflediklerini belirtti.

Kulüp Başkanı Hüseyin Koç, “Pazar günü grubun güçlü takımlarından bir tanesi olan Çanakkale Dardanelspor ile çok zorlu bir maça çıkacağız. Geçen hafta kendi evimizde oynadığımız ve 3-0 gibi net bir skorla kazandığımız Derince Belediyespor maçından dolayı futbolcularımızın ve teknik heyetimizin morali yerinde. Çanakkale Dardanelspor maçına da bu moralle çıkacağız ve inşallah oradan da puan yada puanlarla döneceğiz” dedi.

Takımda cezalı olan Eyüp ve İsmail ile sakat olan Hakan’ın dışında bir eksikleri bulunmadığını da söyleyen Başkan Koç, sezonun ikinci yarısında kurdukları kaliteli kadroyla ligde puan alamayacakları takımın olmadığını dile getirdi.

Geçen hafta kazanılan Derince Belediyespor maçıyla morallerin yüksek olduğu Adıyamanspor’da, Çanakkale Dardanelspor maçı için de kesenin ağzını açan yönetim, bu maçta futbolculara galibiyet primi olarak 35 bin TL vaat etti.

İdari İşlerden Sorumlu Asbaşkan İbrahim Aslan, sattıkları kombine gelirlerini bu maç için prim olarak futbolculara vaat ettiklerini söyledi.

İbrahim Aslan, göreve geldikleri günden beri kendilerine ciddi bir şekilde destek veren Vali Mahmut Demirtaş’a da ayrıca teşekkür etti .

Kaynak: İHA