C.Ronaldo Real'den Ayrılıyor Mu?

Cristiano Ronaldo ile Real Madrid'in yolları ayrılıyor. Başkan Perez'in yıllık 15 milyon euro teklifine rağmen Ronaldo sözleşme uzatmaya ikna olmadı.

Saygın medya kuruluşlarından biri olan El Pais'te çıkan haberlerde Real Madrid ile Cristiano Ronaldo'nun yollarının sezon sonu ayrılacak.

Haber kaynaklarının iddiasına göre Cristiano Ronaldo ile Real Madrid Başkanı Florentino Perez, oyuncunun mevcut sözleşmesinin uzatılmasına ilişkin şartlarda uzlaşma sağlayamadı.

İlk etapta Florentino Perez, Los Galacticos'un mevcut kadrosunun en gözde yıldızı Cristiano Ronaldo'nun sözleşme iyileştirme talebini olumlu karşıladı. Perez, Portekizli yıldıza yıllık 15 milyon euro teklif etmesine rağmen, Ronaldo ise bu şartlar altında sözleşme uzatmaya ikna olmadı.

Cristiano Ronaldo'nun sözleşmesi 2015'te biteceğinden dolayı, Real Madrid'in, oyuncunun bonservis bedeli üzerindeki pazarlık payı avantajını yitirmeye hiç niyeti yok. Bu nedenle Portekizli oyuncu, Real Madrid'in meanfaatleri doğrultusunda gözden çıkarıldı.

Cristiano Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes, oyuncunun sözleşme uzatma teklifini geri çevirmesine neden olarak, Ronaldo'nun kariyerinde yeni bir başlangıca ihtiyaç duymasını gösterdi. Bu beklenmedik gelişme üzerine, amansız bir rekabete girmesi beklenen Manchester United, Manchester City ve Paris Saint Germain'in, Portekizli yıldızı kadrolarına katmak için çalışmalarını hızlandırdığı öne sürüldü.