Altınordu Kulübü Başkanı Özkan Açıklaması

Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, ''Altınordu için herkesin yapacağı çok önemli işler olduğuna inanıyorum'' dedi.

Altınordu Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, hayata geçirilmesi planlanan Altınordu Fikir Atölyesi kapsamında ilk toplantının yapıldığını, atölyenin kulübün İzmir'le bütünleşme sürecini hızlandıracağı ve gittiği her yere Altınordu ismini taşıyacağı bildirildi.

ALFA Grubu içinde Barış Orhunbilge, Hakan Orhunbilge, Ahmet Pazarbaşıoğlu, Ali Özerinç, Gonca Kızılgüneşler, Bahadır Ulugöl, Ertürk Aslan, Derya Solak, Sabahat Aktuğ, Ali Özdemir ve Tarkan Özateşoğlu'nun yer aldığı kaydedildi.

Kulüp Başkanı Seyit Mehmet Özkan, yaptığı açıklamada, bu kadar genç, zeki ve yetenekli insanla bir arada olmanın çok güzel bir duygu olduğunu belirterek, ''Altınordu için herkesin yapacağı çok önemli işler olduğuna inanıyorum. Bu oluşum, Altınordu ile birlikte ilerde daha da büyüyecek ve çok önemli işlerin altına imza atacaktır'' dedi.

ALFA Grubu adına konuşan Barış Orhunbilge ise Altınordu isminin Türk futbol tarihinde çok önemli bir konuma sahip olduğunu belirterek, ''Altınordu, bizler için hayatın bir parçası. Hedefimiz, kulübümüzün her gün çok daha fazla İzmirliyle el ele vermesi'' diye konuştu.

Muhabir: Ali Korkmaz

Yayıncı: Ramazan Ercan

Kaynak: AA