Top çizgiyi geçti mi?

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında 2-0 öne geçtiği mücadelede Kardemir Karabükspor'la 2-2 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında oynanan Beşiktaş - KDÇ Karabükspor maçının 86. dakikasında yaşanan bu pozisyon maçın en tartışmalı pozisyonu oldu.

Oğuzhan'ın serbest vuruşta ceza sahasına gönderdiği topu dışarı doğru giderken Olcay topu kafayla kale sahasına gönderdi. Kale sahasında yaşanan karambolde Necip topu ağlara gönderdi. Ancak maçın hakemi Yunus Yıldırım topun çizgiyi geçtiğine karar vererek golü vermedi. Beşiktaşlı futbolcular ve tribünler bu pozisyonda gol kararı bekledi.

Yıldırım isyanı!

Beşiktaş Yönetimi, hakem Yunus Yıldırım'a ateş püskürüyor. Siyah-Beyazlılar, 'Yediğimiz ikinci gol öncesi faul var. Es geçildi. Top çizgiyi geçmediği halde aut veriliyor. Resmen golümüz verilmiyor ' dedi

Beşiktaş Yönetimi Yunus Yıldırım'a ateş püskürüyor...

Son derece kötü bir yönetim gösterildiğine dikkat çeken Siyah- Beyazlı camia, 'Bu kadar kötü bir maç yönetimiyle maç kazanmamız imkansızdı. Karabük'ün ikinci golünden önce resmen fal var ama pozisyon devam ettiriliyor ama gol yiyoruz. Bunun açıklamasını istiyoruz. Bir atağımızda top çizgiyi geçmiyor ama aut kararı veriliyor. Çünkü devamı gol olacak! Çok açık korner olan pozisyonda aut kararı verilyor. bu yönetimi anlamak mümkün değil. Beşiktaş'ın önü kesilmek isteniyor ' açıklamasını yaptı.

Top çizgiyi geçti mi?