Bursaspor Teknik Sorumlmusu Uzgur Açıklaması

Bursaspor Teknik Sorumlusu Ersel Uzgur, 1-1 biten Galatasaray maçına ilişin, ''Bir Bursalı, Bursasporlu olarak sahadaki atmosferden gurur duydum'' dedi.

Uzgur, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, futbolcuların gerek 1461 Trabzon, gerekse bu akşamki Galatasaray maçında, iyi niyetle ellerinden gelen mücadeleyi sergilediğini söyledi.

''Bugün kazanabilirdik de kaybedebilirdik de. Ama bu söylediklerim değişmeyecekti'' diyen Uzgur, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Bir Bursalı, Bursasporlu olarak sahadaki atmosferden gurur duydum. Oyuncularıma bugün iyi mücadele etmelerini, keyif almalarını, keyif vermelerini ve skordan yana Şüphe duymamalarını söyledim. Onlar da ellerinden gelen gayreti gösterdi. Tahmin ediyorum, buraya gelen herkese keyifli bir maç izlettik. Diğer taraftan çok sevdiğim hocamızın istifasının ardından, birçok arkadaşımızın dediği gibi Bursaspor teknik direktörsüz kalmaz. Bu bir maç olur, 5 maç olur. Kendim ve arkadaşlarım adına en iyi hizmeti vermek için çalışacağız. Skor ne olursa olsun iyi niyetimizi göstereceğiz.''

Bursasporlu futbolculardan Murat Yıldırım ise Galatasaray ile zor bir maç oynadıklarını belirterek, galip gelmeyi çok istemelerine rağmen şanssız bir gol yediklerini ifade etti.

Zor bir dönemden geçtiklerini vurgulayan Şener Özbayrak da Galatasaray maçında çok iyi mücadele etmelerine rağmen galip gelemediklerini dile getirdi.

Muhabir: Vedat Yücebaş / Halil İbrahim Avşar

Yayıncı: Murat Taydaş

Kaynak: AA