Teknik Direktör Vural'dan Açıklama

Sanica Boru Elazığspor, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında sahasında oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarına başladı.

Kulüp tesislerinde teknik direktör Yılmaz Vural nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda, sakatlığı bulunan Sedat Bayrak düz koşu yaptı, Mustafa Sarp ise takımdan ayrı salonda çalıştı.

Vural, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda Bursaspor karşısında aldıkları 1-0'lık yenilgi nedeniyle üzgün olduğunu söyledi.

Ligde kritik haftalara girildiğini ifade eden Vural, ''Artık kaybetme lüksümüz yok. Muhakkak kazanmamız gereken bir maç oynayacağız. Bu da kolay değil. Muhakkak kazanmamız gerekiyorsa hiç kolay bir şey değil'' dedi.

Yılmaz Vural, Medical Park Antalyaspor maçından 3 puan almaları durumunda ikinci devrede toplam 8 puana ulaşacaklarını dile getirerek, ''Bu önemli bir puan. Ligde alınan her puan çok önemli. Sahada bizim, dışarıda taraftarlarımızın da gayretiyle umarım Medikal Park Antalyaspor'u evine eli boş göndeririz'' diye konuştu.

Muhabir: Ömer Fansa / Önder Felek

Yayıncı: Cemal Coşkun

Kaynak: AA