Sivasspor, Beşiktaş Maçının Hazırlıklarına Başladı

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında sahasında oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Haftayı Kasımpaşa karşısında aldığı mağlubiyetle kapatan Sivasspor, hafta sonu oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Babasının rahatsızlığı nedeniyle İstanbul’da kalan teknik direktör Rıza Çalımbay antrenmana katılmazken, sakatlığı süren Ümit Kurt da antrenmanda yer almadı. Sakatlığı geçen Sercan ve Pedriel düz koşulara başlarken, Kasımpaşa maçında forma giyen oyuncular yenileme çalışması yaparken forma giymeyen oyuncular ise ısınma hareketleri ve pas çalışması yaptı.

Yardımcı Antrenör Bülent Albayrak, Beşiktaş karşılaşmasında tek hedeflerinin galibiyet olduğunu belirterek, "Kasımpaşa maçında takımımız çok iyi mücadele etti çok pozisyonumuz var olmadı şans Kasımpaşa’ya güldü. Ama hedefimiz Beşiktaş maçını kazanmak bütün çalışmalarımız o yönde olacak. Bugün geldik çalışmalara başladık oynamayan arkadaşlarımız biraz daha uzun çalışacak. Tek hedefimiz var, galip gelmek. Başka hiç şey düşünmüyoruz, galip gelecekte gücümüz var, buna inanıyoruz” diye konuştu.

Taraftarlara da seslenen Albayrak, "Taraftarlarımız inanılmaz destekliyor bizi İstanbul’da da 1500’ e yakın taraftarımız vardır inanılmaz destek verdiler. Maçtan sonra takımı tribüne çağırdılar bu da bizi çok mutlu etti. Onlara orada puan hediye etmek isterdik ama olmadı. Taraftarlarımız Trabzon maçındaki gibi aynı zamanda Kasımpaşa maçındaki gibi desteklerlerse onlara Trabzon maçındaki gibi güzel bir galibiyet hediye edeceğimizi düşünüyorum. İnşallah bunu da başaracağız” dedi.

Sakat oyuncuların son durumları hakkında da bilgi veren Albayrak, ''Sakatlıklar her maçtan sonra darbeye dayalı çok önemli bir sakatlığımız yok. Ümit’in durumu net değil yarından sonra çıkmaya başlayacak antrenmana en azında düz koşulara başladı.

Çok ciddi bir sakatlığımız, sıkıntımız yok. Sercan da koşulara başladı, takip edeceğiz durumlarını. Ümit’in yetişme ihtimali var. Sercan’ın durumuna sağlık ekibiyle görüşüp karar vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Sivasspor’un orta saha oyuncusu Erman Kılıç ise Beşiktaş’tan çekinmediklerini belirterek “Kasımpaşa golü buldu, onlar kazandı. Biz futbolcular kendi aramızda şöyle bir yorum yaptık. İlahi adalet, dedik. Sivas'taki karşılaşmada onlar iyi oynamış maçı biz kazanmıştık. Bu defa tam tersi oldu. İki maçlık bir çıkışımız vardı. Yine aynı şekilde toparlanarak Beşiktaş karşılaşmasında bunu devam ettirmek istiyoruz. Beşiktaş karşılaşması bizim için önemli bir karşılaşma. Diğer karşılaşmalarda olduğu gibi çıkış maçı olur. Büyük maçlarda iyi oynuyoruz. Takım halinde oynarsak ligde yenemeyeceğimiz takım yok. Beşiktaş karşılaşması ile tekrar çıkışa geçeceğiz. Biz Beşiktaş dahil hiçbir takımdan çekinmiyoruz. En iyi denen takımı bile gidip kendi sahasında yendik. İnşallah Beşiktaş'ı da seyircimizin desteği ile kendi evimizde yener yolumuza devam ederiz” dedi.

Kaynak: İHA