Şampiyonluk Kupası Nafi Güral’a

Kütahya’da ilki düzenlenen Okul Sporları Tenis Gençler İl Birinciliği müsabakaları sona erdi.

Dört gün süren çekişmeli müsabakaların sonucunda Genç Kızlar ve Genç erkekler Kategorilerinde Nafi Güral Fen Lisesi 1. oldu. Tenis müsabakalarını Kütahya’da ilk kez düzenlediğini kaydeden Tenis İl Temsilcisi Cüneyt Köşe düzenlen müsabakalarla ilgili olarak şunları söyledi; “Tenis Sporu ilimizde faaliyetlerine başlama tarihi pek de yeni olmamakla birlikte gençler arası müsabakalar ilk kez düzenlenmiştir. Bu organizasyon, gerek eksiklerimizi görmek adına, gerekse de Tenise ilgisi olan gençlerin kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri adına çok önem taşımaktadır. Artık Kütahya’da Tenis Sporunun alt yapısı sağlam temellere oturtulmaktadır” dedi.

Mart ayında da Kütahya’da müsabakaların yapılacağını duyuran Tenis İl Temsilcisi Köşe; “Bu organizasyonun hemen ardından 4 Martta ilimizde yıldızlar arası kız ve erkek tenis müsabakaları yapılacaktır. Antrenör arkadaşlarım bu organizasyonların ardından çalışmalarına daha da hız vereceklerdir. Dört gün ve gece geç saatlere kadar süren organizasyonumuz çok başarılı geçmiştir. Eksikliklerimiz olsa da bunları gelecekte telafi edeceğimize inancımız tamdır. Bu vesileyle başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sn. Sadık Ölçen, Muharrem Çakır, Ali Manak olmak üzere Beden Eğitim Öğretmeni arkadaşlarım Ali Osman Güngör, Refik Yücesoy, antrenör arkadaşlarım Muhammet Yıldız ve özellikle çok emeği geçen Şafak Yardımcı’ya teşekkür ediyor, Kütahyalı hemşerilerimi tenis izlemeye ve oynamaya davet ediyorum” diye konuştu.

Müsabakalar sonucunda dereceler ise şöyle; Genç Kızlar’da Nafi Güral Fen Lisesi birinci, Ali Güral Lisesi ikinci, Kılıçarslan Anadolu Lisesi ise üçüncü olurken Genç Erkekler’de Nafi Güral Fen Lisesi birinci, Kılıçarslan Anadolu Lisesi ikinci, Ali Güral Lisesi ise üçüncü oldu .

Kaynak: İHA