Orduspor, Galatasaray Maçı Hazırlıklarına Başladı

Orduspor, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçı hazırlıklarına başladı.

Karadeniz temsilcisi Orduspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından verilen bir günlük izinden sonra Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Orduspor Tesisleri’nde teknik direktör Hector Cuper yönetiminde Galatasaray maçının hazırlıklarına başladı.

Antrenmana sakatlığı bulunun İbrahim Kaş, izinli olan Selçuk Şahin katılmazken, Yiğit Gökoğlan takımdan ayrı çalıştı. Antrenman ısınma hareketlerinin ardından kondisyon ağırlıklı devam etti. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında forma giyen futbolcular takım ayrı çalışırken, forma giymeyen futbolcular orta, şut çalışması yaptı. "KAZANMA UMUDUMUZU KİMSE ELİMİZDEN ALAMAZ" Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Hector Cuper, Galatasaray maçını kazanabilmek için Orduspor’un muhteşeme yakın futbol oynaması gerektiğini söyledi

Kazanma umudumuzu kimse bizden alamaz diyen Cuper, "Biz kazanabileceğimizi düşünerek gidiyoruz her yere. Ama biliyoruz ki zor bir maç olacak. Karşımızdaki çok iyi bir takım. Böyle bir maçı da kazanabilmek için konsantrasyonun da yüksek olması gerekiyor. Çok iyi bir şekilde çalışmak gerekiyor. Takım olarak çok iyi bir futbol oynamak gerekiyor. Bunlar kolay mı? Tabii ki de değil. Ama sonuçta umudumuzu ve isteğimizi bizden kimse alamaz. Galatasaray’a baktığımızda bir iki oyuncusuna önlem almamak gerekiyor. Bütün oyuncularına karşı önlem almak gerekiyor. Çünkü çok iyi bir takım. Bizim yapmamız gereken oraya çıkıp takım oyunu yapabilmek. Maçı kazanabilmek için muhteşeme yakın bir şekilde oynamamız gerekiyor. Onun için bireysel olarak bakmaya gerek yok. Bireysel olarak bakarsak bütün takıma bakmış olacağız” şeklinde konuştu.

“SCHALKE MAÇINDA GALATASARAY’I DAHA ŞANSLI GÖRÜYORUM” Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde hafta içi Schalke ile İstanbul'da yapacağı maçın Orduspor için bir avantaj olup olmayacağına ilişkin soruya ise Cuper, avantaj olduğunu düşünmediğini belirterek, "Bazı takımlar vardır, kalitelerinden dolayı bir haftada üç maç oynayabilirler. Sonuçta Galatasaray’ın geniş bir kadrosu var. Belki değişecek olan oyuncular belki fark ettirmeyecektir" şeklinde cevap verdi.

Cuper, Galatasaray-Schalke 04 karşılaşmasında Galatasaray’ı daha şanslı gördüğünü sözlerine ekledi .

Kaynak: İHA