Neymar'a Barcelona'dan çağrı var

Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Dani Alves, vatandaşı Neymar'ın Katalan kulübünün formasını giymesi için lobi yapıyor. Alves bir kez daha, Neymar için en doğru adresin Barcelona olacağını savundu.

Henüz Avrupa'da forma giymeden Messi ve Ronaldo ile kıyaslanan Neymar'ın, 2014 Dünya Kupası sonrası kulübü Santos'tan ayrılması bekleniyor.

20 yaşındaki oyuncu ile başta Real Madrid ile Barcelona olmak üzere, Avrupa'nın birçok büyük kulübü ilgileniyor. Son olarak Bayern Münih ve Manchester City'nin de, Neymar için devreye girdikleri söyleniyor. Barcelona forması giyen Dani Alves, Neymar için en doğru adresin Katalan kulübü olacağı görüşünde...

Genç oyuncu ile sık sık görüştüğünü vurgulayan Alves; 'Ona sürekli Barcelona'ya gelmesini söylüyorum. Çünkü burası bir kulüpten öte. Neymar, burada kendisine ve ailesine çok iyi bakılacağını bilmeli. Barcelona'yı bu kadar özel kılan da bu ' diye konuştu.

Neymar ile Messi'nin aynı takımda oynayamayacağı görüşüne katılmadığını dile getiren Alves; 'Bir aile olarak nitelendirdiği Katalan kulübünde forma giymenin, sadece Neymar için değil; tüm futbolcular için bir ayrıcalık ' olduğunu vurguladı.