Fethiyespor, Kahramanmaraşspor maçının hazırlıklarına başladı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Fethiyespor, pazar günü sahasında yapacağı Kahramanmaraşspor maçının hazırlıklarına başladı.

Maç öncesinde 35 puanla zirvenin 4 puan gerisinde 3. sırada yer alan Fethiyespor, 21. hafta karşılaşmasında 24 Şubat Pazar günü Faturavizyon Kahramanmaraşspor ile karşılaşacak.

Fethiyespor, Kahramanmaraşspor maçı hazırlıklarına tesislerinde teknik direktör Mustafa Ceviz yönetiminde yaptığı antrenmanla başladı.

Antrenmana tüm futbolcular katıldı.

Teknik Direktör Mustafa Ceviz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Pendikspor karşısında iyi bir oyun ortaya koyduklarını dile getirdi. Ceviz, Kahramanmaraşspor maçına iyi hazırlandıklarını ve taraftarın da desteğiyle hafta sonu kendi evlerinde 3 puan almak istediklerini söyledi.

Kahramanmaraşspor maçının önemli olduğunu dile getiren Ceviz, ''Bundan böyle her maç final niteliğinde. Zirveye tutunan bir takım olarak artık rakiplerimiz de bize karşı daha dirençli olacak. Kalan süreçte kolay maç yok. Bu yüzden takım olarak biz de performansımızı arttırmalıyız. Rakibimiz ilk 5 içerisinde. Bu maçta taraftarımıza ihtiyacımız var. Camia olarak bu işe inanmalıyız ve hep birlikte hedefe doğru emin adımlarla yürümeliyiz'' dedi.

Sezonun ilk 10 haftasında 11 puan toplayan Fethiyespor, ikinci 10 maçlık periyotta ise 24 puan topladı. Son 10 maçında 7 galibiyet, 3 beraberlik elde eden Fethiyespor bu süreçte kalesinde sadece 1 gol gördü. Fethiyespor, ilk 10 maçta ise 16 gol yemişti.

Fethiyespor'da maç öncesinde sarı kart cezalısı Cem Atan'ın dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Muhabir: Durmuş Genç

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Kaynak: AA