Büyükçekmece Belediyesi Schalke Heyetini Ağırladı

Şampiyonlar Ligi’nde yarın akşam Galatasaray ile karşılaşacak Schalke takımının yönetici ve taraftarını Büyükçekmece Belediyesi ağırladı.

Yemek öncesi Schalke 04 Kulübü Başkanı Gerhard Rehberg, Büyükçekmece Belediye Başkanı ile samimi görüntüler sergiledi. Büyükçekmece bulunan Albatros Restoranda düzenlen yemeğe Schalke 04 Kulübü Başkanı Gerhard Rehberg, yöneticiler Alexander Jobst, Peter Petrs ve Schalke taraftarları katıldı.

“BU ESASINDA GALATASARAY’IN ORGANİZASYONUYDU”

Yemek öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Yarın şampiyonlar liginde önemli bir maçımız var. Bizde kardeş şehrimizin takımı olan Schalke’nin tüm yönetimini 150 kişi olarak denizin üstünde ağırlıyoruz. Bu esasında Galatasaray’ın organizasyonuydu. Müsaade edildi ve kardeş şehrimizin takımı olduğu için Büyükçekmece’de bu resepsiyonu almak istediler ve böyle bir organizasyon yaptık. Bu akşam uzun bir gece olacak. Yönetimin tamamı burada. Karşılıklı birbirimize şans dileyeceğiz ve dostluğun kazanmasını söyleyeceğiz. Tabii ki Galatasaray’ın yarın akşam iyi bir netice ile yoluna devam etmesini diliyorum. Dostluğun kazanmasını diliyorum. Bende bir dahaki maça Galatasaray takımımız ile gideceğim ve orada da böyle ağırlanacağız” dedi.

GERHARD REHBERG: “DİĞER OYUNCULARIMIZDA KALİTELİ”

Karşılaşma öncesi çok iyimser olduklarını ifade eden Schalke 04 Başkanı Gerhard Rehberg, “Biz çok iyimseriz ve yarın tabii ki sonucu hep birlikte göreceğiz. Biz iddialıyız. Eksik oyuncularımız var. Takımı biraz bundan dolayı zayıf düşünebilirsiniz ama öteki oyuncularımızda kaliteli oyuncular ve ellerinden geleni yapacaklar” diye konuştu.

Kardeş şehir Büyükçekmece’de olmanın çok güzel olduğunu söyleyen Rehberg, “Ben buraya en az 20 sefer geldim. Biz geçmişte mutlu olmasaydık bir daha gelmezdik. 20 kere gelmem, bizim burayı ne kadar sevdiğimizi gösteriyor. Kulübümüz ilk defa gelmesine rağmen burayı çok iyi benimsedi” ifadelerini kullandı. ALEXANDER JOBST: “BİZ DE GALATASARAY’IN ÇIKMASINI İSTEMİŞTİK” Kendilerinin de kuradan önce Galatasaray takımı ile eşleşmek istediklerini belirten yönetici Alexander Jobst, “Ben Galatasaray’ın bizi istemesinin sebebini bilemem ama bizde aynı şeyi istedik. Biz oyuna çok iyimser bakıyoruz. Onlarda iyimser bakıyordur. Yarın sahada güçlerimizi göreceğiz ve topumuzu oynayacağız” şeklinde konuştu.

Drogba, Sneijder ve Hamit isimlerinin sorulması üzerine ise Jobst, “Galatasaray kendini güçlendirdi. Şampiyonlar Ligi’nde zaten kolay bir maç yok. Yarın göreceğiz” yorumunda bulundu.

Schalke 04 Kulübü Başkanı Gerhard Rehberg, bir gazetecinin, ‘İki stadında isimleri arena. Sizce hangisi daha tehlikeli?’ sorununa ise gülerek, “Tabii ki Schalke Arena” cevabını verdi.

Konuşmaların ardından Gerhard Rehberg, Alexander Jobst ve Hasan Akgün birlikte samimi görüntüler sergiledi. Yemek sonunda ise Schalke takımı başkan ve yöneticilerine Tepecikspor forması hediye edildi .

Kaynak: İHA