Rıza Çalımbay: Maçın Hakkı Beraberlikti

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, hem Kasımpaşa’nın hem de kendilerinin galibiyet için oynadığını; ancak maçın hakkının beraberlik olduğunu söyledi.

Kasımpaşa’ya 1 – 0 mağlup olan Sivasspor’da teknik direktör Rıza Çalımbay, İstanbul’a puan ya da puanlar için geldiklerini belirterek, “Oyundan kopmadık ve mücadele ettik. Girdimiz pozisyonları değerlendiremedik. Çok kötü bir gol yedik. Yemememiz gereken bir gol yedik. Hem Kasımpaşa hem biz galibeyt için oynadık; ama maçın hakkı beraberlikti.” diye konuştu.

Gelecek hafta Beşiktaş’la çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını da dile getiren Çalımbay, “Beşiktaş’ın iyi bir kadrosu var. Bizde iki – üç adam olmadığı zaman büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Saha ve seyirci avantajımızla kazanmamız gerekiyor.” şeklinde konuştu.

“GALATASARAY VE FENERBAHÇE AVRUPA’DA YOLLARINA DEVAM EDECEKTİR”

Hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray’a Avrupa Ligi’nde de Fenerbahçe’ye başarılar dileyen Rıza Çalımbay, her iki takımın da Avrupa’da yollarına iyi bir şekilde devam edeceğini ifade etti.

Sivassporlu futbolcu Kadir ise “Son iki haftada aldığımız galibiyetle iyi bir hava yakalamıştık. Buraya da kazanmak için gelmiştik. Her iki takım da pozitif oynadı. Bu tür maçlarda golü bulan kazanıyor. Maalesef biz kötü bir gol yedik ve maçı kaybettik.” diye konuştu.

Sivassporlu diğer bir futbolcu Hakan da “İyi futbol oynadığımızı düşünüyorum. Trabzonspor ve Fenerbahçe galibiyetleri şehri havaya sokmuştu. Burada alacağımız bir galibiyetin bizi nereye getireceğini de biliyorduk; ama kazanamadık.” dedi.