Baroni, Trabzon'da hep atıyor! İşte buna cevabı..

F.Bahçeli Cristian Trabzonspor deplasmanında yine boş geçmedi ve takımı adına gol kaydetti. Maçın ardından Brezilyalı "Avni Aker'de oynamayı seviyorum" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de 23. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Trabzonspor'u deplasmanda 3-0 ile geçerek zirvede yarışın içinde kaldı.

Karşılaşmada bir gol kaydeden F.Bahçeli Cristian maçın ardından yayıncı kuruluşa karşılaşmayı değerlendirdi. Cristian 'Hepimizin aklında kazanmak vardı. İyi idmanlar yaptık. Zor bir maratondan Sonra kazandık. ' dedi.

Brezilyalı Avni Aker'de attığı gollerin fazla oluşu ile ilgili olarak, 'Esasında her maçta kendimizi çok iyi hazırlıyoruz. Trabzonspor için kendimi özel hazırladım. Ambiyans burada çok güzel. Burada oynamayı seviyorum. Herhangi özel bir hazırlık yoktu. BATE'ye karşı oynadığımız maç da zordu. Bu akşamki maç da zordu. Bu akşam bunu sergiledik. ' ifadelerini kullandı.

2009-10 sezonundan beri Fenerbahçe forması giyen Cristian Baroni geride kalan dönemde 111 lig maçına çıktı ve 14 gol attı. Cristian en çok golü Trabzonspor'a karşı attı. Geçen sezon 33.haftada Trabzonspor'a karşı Fenerbahçe'nin tek golünü atan Cristian Baroni, Süper Final Şampiyonluk grubunda hem 2-0 kazanılan maçta hem de 3-1 kazanılan maçta 1'er gol kaydetmişti.

Cristian Baroni bu sezon da Avni Aker stadında oynanan maçta 1 gol kaydetti. Cristian Son 2 sezonda Trabzonspor'un ev sahibi olduğu 3 maçta da gol attı.