Trabzonspor Teknik Direktörü Kafkas'tan Açıklama

Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, 3-0 yenildikleri Fenerbahçe karşılaşmasına ilişkin olarak, sorumluluğun kendine ait olduğunu, Fenerbahçe Spor Kulübü'nü haklı galibiyetten ötürü tebrik ettiklerini söyledi.

Kafkas, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçla ilgili söylenecek çok fazla fazla bir şeyin olmadığını belirterek, ''İki şey var. Birincisi sorumluluk bana ait. İkincisi Fenerbahçe Spor Kulübü'nü haklı galibiyetten ötürü tebrik ederiz'' dedi.

Genelde istediklerini sahaya yansıtamadıklarını ifade eden Kafkas, ''Kırılgan ve agresif olmayan yapımız var. Bunun üzerinde çalışacağız. Önümüzdeki hafta daha iyi çalışacağız'' diye konuştu.

Kafkas, bir gazetecinin, ''verilmeyen gol ile ilgili neler söyleyeceksiniz'' sorusu üzerine, ''Oyun iyi değil. Gol oldu, ofsayt oldu. Şu oldu bu oldu, saha içinde bunları telafi edecek güce sahibiz. Gol olmaması, ofsayt olup olmaması çok önemli değil. Görüntü iyi değil. Biz güçlü bir camiayız, mutlaka bunun altından kalkacağız'' ifadelerini kullandı.

Şehirde maç havası olmadığı yönündeki bir soru üzerine Kafkas, ''Bu ruhu canlandırmak istiyoruz. Bu konuda her türlü ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Bunu da yapacağız. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bizden çok oyuncu grubuna da büyük sorumluluk düşüyor. Tekrar bu camianın büyük camia olduğunu, kaybetmenin ve kazanmamın bir alışkanlık olduğunu öğreteceğiz onlara'' dedi.

Ellerinde bir oyuncu kadrosunun bulunduğunu söyleyen Kafkas, ''Bu kadroyla sezon sonuna kadar devam edeceğiz. Formda olan, iyi oynayanlar oynayacaklar, olmayanlar kenarda bekleyecek'' dedi.

Muhabir: Selçuk Kılıç

Yayıncı: Murat Kaban

Kaynak: AA