Emre Belözoğlu: Trabzon benim memleketim

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, Trabzonspor maçı sonrası yaptığı açıklamada “Trabzon benim memleketim.” dedi.

Geçtiğimiz yıllarda Trabzonspor maçında Zokoro 'yla yaşadığı tartışma sonrası ırkçı söylemleri nedeniyle tepki çeken Emre Belözoğlu, maç sonrası çarpıcı açıklamalar yaptı. Açıklamasında “Trabzon benim memleketim” cümlesini üstüne basa-basa söyleyen Emre “Benimde hatalarım oldu” dedi.

TRABZON BENİM MEMLEKETİM
İşte Emre Belözoğlu 'nun açıklaması:
Trabzon benim memleketim. Trabzon 'a olan hissiyatımı kimse anlatmak zorunda değil. Allah bilir kalbimi. Burada iki kulübün ve benim Zokora 'yla yaşadığım problemler ister istemez bir gerginliğe neden oldu. Ama genel anlamda Trabzonspor 'a bir duruş göstermenin anlamı yok. Trabzon benim memleketim.

BİZİ DÜŞMAN BİLMESİNLER
Okul konusu benim için özel bir konu. İnsanların bilmesi gereken bir şey var. Bizim de hatalarımız ve yanlışlarımız oluyor. Burası benim memleketim. Benim bir oyuncuyla yaşadığım bir sorundan dolayı da, bizi düşman bilmelerini istemem ve bir hatam varsa özür dilerim.

BEN TRABZONLUYUM
Ama bunu Trabzon şehrine beni düşmanmış gibi lanse etmenin bir anlamı yok. Bundan dolayı da rahatsız olurum. Genel anlamda bakarsak ben Trabzonluyum. Bundan da hiç gocunmam ve gelirken de hiç çekinerek gelmedim.

BEYAZ GAZETE