Bursaspor - Sanica Boru Elazığspor Maç Öncesi Notlar

Bursasporlu taraftarlar, takımlarının Süper Lig’in 22. haftasında sahasında karşılaştığı Sanica Boru Elazığspor maçına yoğun ilgi gösterdi.

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Bursaspor, taraftarı önünde Sanica Boru Elazığspor’u ağırlıyor. Ligde geçtiğimiz hafta deplasmanda aldığı Kardemir D.Ç. Karabükspor galibiyeti ile moral bulan Timsah, yeni teknik patronu Hikmet Karaman ile çıktığı ilk iç saha maçından 3 puan ile ayrılarak, seri başlatmanın hesaplarını yapıyor. TARAFTAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ Yeşil-beyazlı taraftarların ise karşılaşmaya yoğun ilgi gösterdiği gözlendi. Taraftarlar, takımlarının ısınmak için sahaya çıktığı sırada tek tek oyuncuları tribüne çağırarak ‘yumruk şov’ yaptırdı. Kapalı Kale Arkası Tribünü’nde açılan ‘Oyna, savaş, kazan’ pankartı dikkat çekti. Bursasporlu taraftarlar ayrıca Sanica Boru Elazığspor’da forma giyen eski oyuncuları Sinan Kaloğlu’nu ise tribüne çağırarak, ‘Bursalı Sinan’ tezahüratlarında bulundu. Sanica Boru Elazığsporlu taraftarların ise kendilerine ayrılan tribünün büyük bir bölümünü doldurdukları gözlendi.

İki ekip sahaya şu 11’ler ile çıktı: Bursaspor: Carson, Basser, İbrahim, Serdar, Hakan, Tuncay, Belluschi, Edu, Batalla, Murat, Pinto Yedekler: Harun, Ferdinand, Vederson, Sestak, Okan, Ömer, Musa Sanica Boru Elazığspor: Ivesa, Mehmet, Köksal, Mustafa, Aydın, Adem, Sane, Kujovic, Bilica, Sedat, Marvin Yedekler: Tolga, Görkem, Sinan, Eren, Ivan, Alper, Serdar

Kaynak: İHA