Bucaspor Teknik Direktörü Karafırtınalar: 'ligde Alınan Her Puan Değerli'

PTT 1. Lig'de İzmir'de oynanan karşılaşmada Bucaspor ile Manisaspor 1-1 berabere kaldı.

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, "İlk 6 için bundan sonra daha rahat maçlar oynayacağımızı düşünüyorum" dedi.

Karşılaşmanın ilk 30 dakikasında çok üstün bir futbol oynadıklarını ifade eden Karafırtınalar, "Luiz'in sakatlanmasında sonra oyun tempomuz düştü. Oynadığımız oyunla ligin en az gol yiyen takımlardan biriyiz. İlk 6 için bundan sonra daha rahat maçlar oynayacağımızı düşünüyorum. 1 puan aldığımız için mutluyum. Bu ligde alınan her puan çok değerli" diye konuştu.

Bucasporlu futbolculardan Erkan Taşkıran, içerde kaybettikleri puanların kendilerini üzdüğünü belirterek, "İç sahamız da kazanmamız gereken bir maçtı." dedi.

Oyunculardan Aykut Çeviker de, bugünkü maçta geçen haftaki Karşıyaka mağlubiyetini telafi etmek istediklerini dile getirerek, "Attığımız golden sonra penaltıdan bir gol yedik. Ondan sonra ise gol pozisyonlarından yararlanamadık. İnşallah gelecek hafta Şanlıurfaspor maçını kazanarak yolumuza devam edeceğiz." diye konuştu.

MANİSASPOR CEPHESİ

Maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Manisaspor Teknik Direktörü Reha Kemal Enginer ise, 3 puan almak için çıktıkları maçta 1 puan aldıklarını hatırlatarak, "Lige baktığımızda her hafta maçların zorluk derecesi artıyor. Maçın ilk yarısında çok iyi olduğumuzu söyleyememem fakat ikinci yarı iyi oynadık. Maçın genelinde ise sahada üstün bir futbol yoktu. Bu lig de alınan her puan önemli. Burada aldığımız 1 puanı içerde 3 puan ile tamamlamalıyız." diye konuştu.

Manisasporlu futbolculardan Hüseyin Tok, 3 puan hedefiyle geldikleri Bucaspor deplasmanından 1 puan aldıklarını belirterek, "İlk yarı istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık fakat ikinci yarı istediğimiz gibi oynadık. İkinci yarıdaki gol pozisyonlarından yararlansaydık 3 puanı alırdık. 1 Puan aldığımız içinde mutluyuz." dedi.

Futbolculardan Bülent Cevahir de, ikinci yarıda iyi mücadele ettiklerini, haftaya oynayacakları Trabzon maçını kazanarak beraberliği telafi etmek istediklerini vurguladı .