Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor'dan Açıklama

Buz Hokeyi Süper Ligi'nin 9. haftasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor, İzmir Büyükşehir Belediyespor'a 9-3 yenildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Olimpik Buz Sporları Salonu'nda yapılan maçta, ilk dakikalarda iki ekip de birbirine üstünlük kurmaya çalıştı. Maçın 2. dakikasında konuk ekip, sezon başında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor'dan transfer ettiği Serkan Gümüş ile ilk golü buldu.

Golden 40 saniye sonra Kocaeli ekibi, Filip Brvenik ile karşılık vererek skoru 1-1 yaptı. İzmir ekibi, 7, 13 ve 15. dakikalarda Erdoğan, Maxim ve Serkan'ın golleriyle ilk periyotu 4-1 önde tamamladı.

İkinci periyotta farkın açılmasını önlemek için baskılı oynayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor, 21. dakikada Maxim, 22. dakikada ise Olegs'in golüne engel olamadı.

Körfez ekibi, 28. dakikada Filip Brvenik'in golüyle farkı 4'e indirdi.

Maçın son periyotunda ise İzmir ekibi 44. dakikada Erdoğan, 46. dakikada Emrah ve 57. dakikada Robert'in golleriyle skoru 9-2'ye taşıdı. Konuk ekibin son golünden 14 saniye sonra Cüneyt ile gol kaydeden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor, buzdan 9-3 yenik ayrıldı.

Öte yandan, günün diğer karşılaşmasında ise Başkent Yıldızları Spor Kulübü, İstanbul Paten Spor Kulübü'nü 16-2 yendi.

Muhabir: Tahir Turan Eroğlu

Yayıncı: Murat Paksoy

Kaynak: AA