Göztepe Teknik Direktörü Ümit İnal: Kötü Gidişatın Sorumlusu Biziz

PTT 1. Lig'de İzmir'de oynanan karşılaşmada Göztepe ile Denizlispor 1-1 berabere kaldı.

Kaç Sonrası açıklamalarda bulunan Göztepe Teknik Direktörü Ümit İnal, "Şartlar ne olursa olsun kazanmamız gereken bir maçtı. Kötü gidişatın sorumlusu her zaman biziz." dedi.

Maçta iyi oynadıkları bölümde golü bulduklarını ifade eden İnal, "Ondan Sonra kötü oynadığımız dakikada golü kalemizde bulduk. Ama şartlar ne olursa olsun kazanmamız gereken bir maçtı. Kötü gidişatın her zaman sorumlusu biziz. Kendimizi sorguluyoruz. Demek ki büyük hata bizdeki bu durumdayız. İlk yarıyı iyi bitirmiş bir takımın Son 4 haftadaki performansı iç açıcı değil." dedi.

Göztepeli futbolculardan Ferhat Odabaşı, ikinci yarının en önemli ikinci maçına çıktıklarını, bu maçın kendileri için ölüm kalım maçı olduğunu belirterek, "Böyle nitelendirdiğimiz maçı bu şekilde oynamamız bize yakışmadı. İçimizdeki potansiyeli gerçekten ortaya çıkartıp sezona yayamadık. Sonuçta Göztepe formasını taşıyoruz ve ağırlığını da biliyoruz. Artık oyuncu kişiliğimizi ve becerilerimizi gerçekten sahaya dökmeliyiz. En kısa sürede Göztepe'yi bulunduğu konumdan çıkartacağız. Taraftarımız ve camiamız bulunduğumuz yeri hak etmiyor" dedi.

Oyunculardan Orhan Taşdelen de, takım olarak çok kötü bir yerde bulunduklarını ifade ederek, "Maç öncesi de durumun farkında olduğumuz için çok önemli bir maça çıktık. Kolay kolay gol atamıyoruz fakat kolay goller yiyoruz. Kazanmak için mücadele ediyoruz. Son dakikada kaçan gol de şanssızlığımızdı. İnşallah kısa süre içerisinde Göztepe'yi iyi yerlere getireceğiz." diye konuştu.

DENİZLİSPOR CEPHESİ Karşılaşma Sonrası açıklamalarda bulunan Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent, mücadelelerinin karşılığını 3 puan olarak beklediklerini ancak 1 puana razı olduklarını belirterek, "Bunun için üzgünüz. Bu oyun anlayışımızı sürdürdüğümüz sürece oyuncularımın içerde ve dışarıda kazanamayacağı maç yok. Göztepe büyük bir camia. Onlar da galibiyet adına pozisyonlar kaçırdı. Kendilerinin de bizim gibi 1 puana sevinmediklerini biliyorum." dedi.

Denizlisporlu futbolculardan Arif Isayev, "Biz buradan hocamızın dediği gibi en az 1 puan alarak dönecektik. Bunu da başardık. Hocamızı mahcup etmediğimiz için mutluyum." diye konuştu.

Oyuncu Ömer Gebeşçi ise, "Mücadele için takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Buradan üç puanda alabilirdik fakat 1 puan içinde mutluyuz. Hocamız bize maç öncesi dün toplantıda sahada sokaktaki oynadığınız futbol ruhuyla oynamamızı söyledi.

Bizde öle oynadık ve en iyi şekilde mücadele ettik." diye konuştu.