Beşiktaş Başantrenörü Öztürk Açıklama Yaptı

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'ndeki derbi maçta Galatasaray'a 73-59 yenilen Beşiktaş'ta başantrenör Mehmet Can Öztürk, karşılaşmada oyuncularının elinden geleni yaptığını söyledi.

Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Öztürk, Galatasaray ile yaptıkları mücadelenin güzel geçtiğini belirtti.

Öztürk, ''Önümüzdeki maçlarda kaldığımız yerden devam edeceğimizi umut ediyorum. Yönetimimizin bize verdiği destekle beraber ikinci yarı bambaşka bir takım hüviyetine büründük. Bütün oyuncularımın maç boyunca ellerinden gelenin fazlasını yaptığını düşünüyorum. Onların içerden oyunlarını bozmaya çalıştık ve bunda başarılı olduk. Özellikle üçüncü periyotta hücumda biraz daha etkili olsaydık, sonuç değişik olabilirdi'' ifadelerini kullandı.

Öztürk, sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Gülşah Akkaya'nın yokluğunu hissettiklerini dile getirdi.

-Memnun: ''Sonuçtan mutluyum''-

Galatasaray Başantrenörü Ekrem Memnun, son dönemin iyi oynayan takımı Beşiktaş karşısında aldıkları galibiyetten dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Memnun, karşılaşmanın bekledikleri kadar zorlu geçtiğini anlatarak, şunları kaydetti:

''Beşiktaş 5 maçı üst üste kazanarak geldi. Çok iyi oyuncular eklediler kadrolarına ve iyi de basketbol oynuyorlar. İlk yarıda daha iyi savunma yapamadık. Çok top kaybı yaptık ve hücum ribaundu verdik. İlk yarıyı çok kötü oynamamıza rağmen iyi bitirdik. İkinci yarı gerçek oyunumuzu ortaya koyduk. İçerden uzunlarımızı iyi kullandık, dışardan da birkaç atış bulunca açılmak zorunda kaldılar. Bizim için deplasmanda Beşiktaş gibi son dönemde iyi oynayan bir takım karşısında galibiyet iyidir. Sonuçtan mutluyum.''

Muhabir: Ercan Çakar / Çetin Arslancan

Yayıncı: Hüseyin Doğru

Kaynak: AA