Siirtspor'da kulüp başkanı Zekeriya Batğı, bu hafta ağırlayacakları Fatih Karagümrükspor'u eli boş göndereceklerini söyledi

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Siirtspor'da kulüp başkanı Zekeriya Batğı, bu hafta ağırlayacakları Fatih Karagümrükspor'u eli boş göndereceklerini söyledi.

Geçen hafta deplasmanda grubun güçlü takımlarından, İstanbulspor'dan, aldıkları beraberliğin takıma moral verdiğini ve bu moralle Fatih Karagümrükspor'u yeneceklerini belirten Batğı, "Bu hafta ağırlayacağımız Fatih Karagümrükspor maçına sıkı bir şekilde hazırlandık. Amacımız bu maçtan üç puan alarak bir çıkış yakalamak. Takımda moraller yerinde. Bütün futbolcularımız formda ve bu maçta forma giyecek durumda. Kendi sahamızda seyircimizin de desteği ile atak bir futbol ortaya koyacağız. Oyunu rakip saha da kabullenerek gol pozisyonları yakalamaya çalışacağız. Bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Maç saatini bekliyoruz. Bu maçta galibiyetin favorisi biziz. Bu maçta belki Karagümrük'ü yakmayacağız, ama eli boş göndererek soğuk bir duş aldıracağız" dedi.

Kaynak: İHA