Voleybolda Batman Bölge Şampiyonası Büyük İlgi Gördü

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliği yaptığı voleybol genç kız ve genç erkek müsabakaları Atatürk Spor Salonu’nda başladı.

Genç erkekler şampiyonasına 10 ilin şampiyonları katılırken, genç kızlar şampiyonasına ise 9 ilin temsilcileri katıldı.

Bölge şampiyonasının açılış maçı ise Batman Cumhuriyet Lisesi ile Diyarbakır İMKB Kayapınar Lisesi arasında oynandı. Voleybol genç kızlar A Grubu'nda Şanlıurfa Gazi Lisesi, Bitlis Güzel Sanatlar Lisesi ve Şırnak Nazmiye Demirel Kız Meslek Lisesi, B Grubu'nda Elazığ Spor Lisesi, Batman Fatih Lisesi, Siirt Spor Lisesi, C Grubu'nda ise Diyarbakır Kayapınar İMKB Lisesi, Hakkâri Kız Meslek Lisesi ile Mardin Lisesi yer aldı. Genç erkekler A Grubu'nda ise Siirt Spor Lisesi, Şırnak Atatürk Lisesi, Hatay Öz Buğday Lisesi, Şanlıurfa Viranşehir Lisesi, B Grubu'nda Batman Cumhuriyet Lisesi, Diyarbakır Kayapınar İMKB Lisesi ve Hakkâri Türk Telekom Anadolu Lisesi, C Grubu'nda ise Elazığ Spor Lisesi, Bitlis Kadirhanoğlu Lisesi ve Mardin Artuklu Lisesi takımları aynı grupta mücadele ediyor. “10 İLİN 19 TAKIMINI AĞIRLIYORUZ”Müsabakaların açılışında konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aydın Ekinci, 10 ilin 19 takımını ağırladıklarını söyledi.

Ekinci yaptığı açıklamada, şunları söyledi:“İlimizde yapılan genç kız ve genç erkekler voleybol bölge şampiyonasında organizasyonumuzu en iyi bir şekilde yaptık. Tüm illerimiz 3 gün boyunca misafirimiz olacaklardır. Amacımız, ilimize gelen takımların memnun bir şekilde ayrılmasıdır. Umarım ilimizde yapılan Voleybol Bölge Şampiyonası'nda hak eden en iyi takımlar şampiyon olarak illerini temsil ederler. Tüm takımlarımıza başarılar dilerim.” şeklinde konuştu.

Turnuvanın açılışına Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halil Çöl, Voleybol İl Temsilcisi Ömer Eren, Okul Sporları İl Temsilcisi Erhan Yılmaz ve katılımcı okulların yöneticileri ile sporcular katıldı.