Muhteşem geri dönüş! Anzhi turu araladı...

UEFA Avrupa Ligi 2. Tur mücadelesinde Anzhi Makhachkala, konuk ettiği Hannover 96'yı 3-1 mağlup ederek tur için büyük bir avantaj elde etti.

UEFA Avrupa Ligi 2. Tur mücadelesinde Rus ekibi Anzhi Makhachkala ile Almanya temsilcisi Hannover 96 karşı karşıya geldi. Luzhniki Stadyumu'nda oynanan karşılaşmadan gülerek ayrılan taraf, 3-1'lik skorla ev sahibi ekip Anzhi Makhachkala oldu.

İki ekibi karşı karşıya getirecek rövanş karşılaşması 21 Şubat'ta Almanya'da oynanacak.

HANNOVER GOLLE BAŞLADI

Maça oldukça hızlı başlayan konuk ekip Hannover 96, özellikle ilk yarım saatlik periyotta Mame Biram Diouf ile çok etkili oldu ve birkaç pozisyondan yararlanamadı. Anzhi'nin oyun kurmasını bozan ve rakibini sahasına hapseden Hannover, 23. dakikada Mame Biram Diouf'un ayağından 1-0 öne geçti.

ANZHI GOLDEN SonRA TOPARLANDI

Golü yedikten Sonra oyunu kontrolüne alan ve yavaş yavaş maça ağırlığını koyan Anzhi Makhachkala, 34. dakikada Willian'ın asistinde Samuel Eto'o'nun golüyle eşitliği sağladı ve ilk yarı bu skorla bitti.

İKİNCİ YARI HIZLI BAŞLADI

Son 45 dakikaya oldukça iştahlı ve baskılı başlayan Anzhi, 48. dakikada Odil Ahmedov ile öne geçti. Golden Sonra ataklarını daha da arttıran ve rakibini oldukça bunaltan Anzhi Makhachkala, 59. dakikada Samuel Eto'o'nun ayağından bir penaltı vuruşundan da yararlanamadı.

BOUSSOUFA Son SÖZÜ SÖYLEDİ

İkinci yarıda maçın tek hakimi olan ve oynadığı futbolla taktir toplayan Anzhi Makhachkala'da farkı 2'ye çıkartan oyuncu 64. dakikada Mbark Boussoufa oldu. Kalan dakikalarda Hannover 96 net iki gol fırsatından faydalanamayınca Anzhi Makhachkala turun ilk maçında rakibini 3-1 mağlup etmeyi başardı.

ETO'O ÇOK ETKİLİYDİ

Maçta 1 gol 1 asistle oynayan ve bir de penaltı kaçıran Samuel Eto'o oldukça etkili futbol oynadı.