Kasımpaşa'da, Sivasspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig 22. haftasında 18 Şubat 2013 Pazartesi günü saat 20.00'de, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Teknik Direktör Shota Arveladze yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 35 dakika sürdü. Oyuncuların koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanda, sürat, çabukluk ve pas çalışmaları yapıldı.

Antrenman dar alanda yapılan çift kale maç turnuvası ile tamamlandı.Antrenmana tedavileri süren Matias Fritzler ve Hüseyin Kala katılmazken, tedavisi süren İlhan Eker takımdan ayrı çalıştı.Öte yandan tedavisi süren Volkan Yaman uzun bir aranın ardından ilk kez topla çalışmalara başladı.

Takımla birlikte pas çalışmalarında yer alan Volkan Yaman daha sonra fizyoterapist eşliğinde çalışmalarına devam etti.Antrenmanda, 3 takımdan oluşan çift kale maç turnuvasını mavi takımda yer alan Abdurrahman Dereli, Sancak Kaplan, Barış Başdaş, Kerem Şeras ve Santiago Garcia kazandılar. Turnuvanın ardından oldukça neşeli görüntüler ortaya çıktı.Kasımpaşa yarın saat 14.00'de yapacağı antrenmanla Sivasspor maçı hazırlıklarına devam edecek.

KASIMPAŞA - SİVASSPOR MAÇININ BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI
Bu arada kulüpten yapılan açıklamada, Kasımpaşa'nın, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Sivasspor ile 18 Şubat 2013 Pazartesi günü saat 20.00'de oynayacağı karşılaşmanın biletleri satışa çıktı.Kasımpaşa - Sivasspor karşılaşmasının biletleri, bugün saat 12.00 itibariyle tüm Biletix gişelerinden, www.biletix.com'dan ve maç günü statta bulunan gişelerden temin edilebilir. Bilet fiyatları ise şöyle:

Kale Arkası Kapalı Tribün: 5 TL
Misafir Tribün: 5 TL
Maraton Açık Tribün: 5 TL
Maraton Kapalı Tribün: 20 TL