Gönülaçar: Bu Taraftar İle Ligde Kalırız

Adıyamanspor Teknik Direktörü Mehmet Gönülaçar, kendilerine destek olan taraftarlar için, "Bu taraftar ile ligde kalırız." dedi.

Hafta sonu kendi evinde ligde düşmeme mücadelesi veren rakiplerinden Derince Belediyespor’u ağırlayacak olan Adıyamanspor’da Teknik Direktör Mehmet Gönülaçar, maça iyi hazırlandıklarını ve muhteşem taraftar desteği ile maçtan 3 puanla ayrılacaklarına inandıklarını söyledi.

Pazar günü ligde kalma adına çok önemli bir maça çıkacak olan Adıyamanspor’da hazırlıkla tüm hızıyla sürüyor. Düşmeme mücadelesindeki rakiplerden olan Derince Belediyespor ile oynanacak maç öncesi bir açıklama yapan Teknik Direktör Mehmet Gönülaçar, maçın öneminin farkında olduklarını ve stres yapmadan bu maça sıkı bir şekilde hazırlandıklarını dile getirdi.Bu sezon için hedeflerinin ligde kalmak olduğunu ve bu hedeflerine ulaşma adına Derince maçının çok önemli olduğunu da sözlerine ekleyen Gönülaçar, bu maçı muhteşem taraftar desteğiyle kazanacaklarına inandığını da belirtti.

Gönülaçar, şunları söyledi:“Gerek biz gerekse futbolcularımız Pazar günü kendi evimizde karşılaşacağımız Derince Belediyespor maçının öneminin farkındayız. Bu maça stres yapmadan sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. İnşallah bizim için 6 puan değerinde olan bu maçı kazanarak ligde kalma adına önemli bir galibiyet elde etmiş oluruz. Hedefimiz ligin ikinci yarısında en azından kendi evimizde hiç maç kaybetmemek. Fikstür avantajını da kullanarak bu hedefimizi gerçekleştirmek istiyoruz.”Taraftarlar ilgili de konuşan Gönülaçar, Adıyamanspor taraftarının takımlarına sonuna kadar destek olduğunu söyleyerek, “Taraftar tek kelimeyle muhteşem. Geçen sezonda bu takımın başında görev yapmıştım ama bu sezon taraftarı çok farklı gördüm. İnşallah bu muhteşem taraftarımızın da desteği ile bu sezon ligde kalacağız. Bunun için her şey müsait. Yönetim görevini yapıyor, taraftar destek veriyor ve biz sahaya çıkıp güzel top oynuyoruz. Futbolun şansıda bizin aleyhimize olmazsa bu sezon ligde kalırız, gelecek sezonda inşallah Adıyamanspor hak ettiği yere çıkar.” diyerek sözlerini tamamladı.