Galatasaray ve Fenerbahçe Takımları Fethiye'de Dostluk Mesajı Verdi

Milli Takım Seçmeleri için Muğla’nın Fethiye ilçesinde kamp yapan Galatasaray ve Fenerbahçe kürek takımları yemekte biraraya geldi.

Ezeli rakip iki takım sporcularının katıldığı yemekte dostluk mesajları verildi.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı tarafından verilen yemeğe Galatasaraylı ve Fenerbahçeli teknik ve sporcu heyetin yanı sıra sporcular katıldı.

Son günlerde futbol takımları arasında yeniden alevlenen şike tartışmaları ile açılan ara Galatasaraylı ve Fenerbahçeli kürekçilerin verdiği dostluk mesajları ile ısındı. Yemek boyunca samimi görüntüler ortaya çıkarken sporcular, gece boyunca birlikte şarkı söyleyip eğlendi.

FENERBAHÇE VE GALATASARAY HER ZAMAN DOSTTUR

Fethiye’nin iklim ve tesisleri açısından iyi bir kamp merkezi olduğunu söyleyen Fenerbahçe Kürek Takımı Antrenörü Sonat Doğan, rekabet olsa bile Galatasaray ile her zaman dost olduklarını söyledi.

Başkan Saatcı’ya iki takımı da bir araya getirdiğinden dolayı teşekkür eden Doğan, milli takım seçmeleri için hazırlıklarının sürdürdüğünü belirtti.

Fenerbahçe Büyük A Kürek Takımı sporcusu Ercan Kesim, ezeli rekabetin her zaman süreceğini ancak dostluğun da her zaman daim olacağını belirtti.

Galatasaray Kürek Takımı sporcularıyla bir araya geldiklerinden dolayı mutlu olduklarını söyleyen Kesim, “3 haftadır Fethiye’de kamp yapıyoruz. Her yerde Galatasaray ve Fenerbahçe’yi bu şekilde göremiyoruz. Ama bu yemekte birlikteyiz ve çok mutluyuz. Bizim aramızda hiçbir zaman kavga yok, sadece rekabet var. Yarış dışında görüldüğü gibi dostluğumuz, arkadaşlığımız devam ediyor.” dedi.

Galatasaray Büyük A Kürek Takımı sporcusu Burak Yıldırım da Fenerbahçe ile sürekli rekabet halinde yarıştıklarını fakat dostluklarının iyi şekilde devam ettiğini kaydetti.

AVRUPADAN TAKIMLAR FETHİYE'DE KAMP YAPACAKSporun farklı renklerle güzel olduğunu belirten Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ise sarı kırmızı ve sarı lacivertin birbirine bu kadar çok yakıştığını Fethiye'de gördüğünü ifade etti.

Rekabetin kavga ortamında değil de dostluk içerisinde sürdürülürse daha güzel olacağını düşündüğünü dile getiren Saatcı, şu ifadeleri kullandı: "Bizim için renklerin farklılığı ayrılık değil, tuval üzerine yapılan resim gibi güzelliktir. Tüm dünya sarı kırmızı, lacivert beyaz veya siyah beyaz olsa kimseye keyif almaz. Ama bu renk cümbüşünden çıkan armoniden herkes keyif alır. Ben Fethiye’de kamp yapma kararı alan yönetici arkadaşlara teşekkür ediyorum. Fethiye bir kamp merkezi olma yolunda ilerliyor. İlçemizin tanıtımı açısından da bu büyük bir artıdır. Geçen hafta Türkiye Kürek Federasyonu Başkanımızla burada görüştük. Yurt dışından da takımların buraya gelmesiyle bir merkez olma yolunda Federasyon, Belediye işbirliğinde alt yapısını tamamlayacağız.”