Bulak: Fenerbahçe Maçını Unutup Gençlerbirliği'ne Odaklandık

İçel İdmanyurdu Teknik Direktörü Giray Bulak Fenerbahçe maçını unutarak Gençlerbirliği karşılaşmasına odaklandıklarını belirtti.

İçel İdmanyurdu hafta sonu yapacağı Gençlerbirliği maçının çalışmalarını Macit Özcan Spor Kompleksi'nde sürdürdü. Teknik Direktör Giray Bulak yönetiminde düz koşuyla başlayan idmanda futbolcular taktik ağırlıklı çalıştı. Fenerbahçe maçında sakatlanan Mert Nobre ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.İdmanda futbolcularla sohbet edip, uyarılarda bulunan Teknik Direktör Giray Bulak gazetecilere yaptığı açıklamada, Fenerbahçe mağlubiyetini unutup Gençlerbirliği maçına odaklandıklarını kaydetti.

Fenerbahçe maçında alınan yenilgiden duydukları üzüntüyü dile getiren Bulak Fenerbahçe maçında kaybettikleri puanları, deplasmanda kazanmak istedikleri söyledi.

Gençlerbirliği karşılaşmasını çok önemsedikleri ve galibiyet beklentisinde oldukları bir maç olduğunu anlatan Bulak şöyle devam etti: "Buradan alacağımız galibiyet önümüzdeki haftalar için bize ışık tutacak. Destek ve moral verecek. Kazanmayı arzuladığımız bir maç. Gençlerbirliği de bizim gibi evinde geçtiğimiz maçı kaybetti. Onun için iki takım da bu maçı kazanmak için daha iyi bir oyun ortaya koyacaktır. Onun için kaybetmeyi hiç aklımıza getirmediğimiz bir maç olacak.''Takımdaki sakat futbolculara da değinen Bulak Fenerbahçe maçında sakatlanan Mert Nobre dışında, Jean-Jacques Gosso ve İbrahim Yattara'nın da sakatlıklarının sürdüğünü ifade etti.