Takım Kaptanı Uğur Kavuk Açıklaması

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Kasımpaşa'yla karşılaşacak Sivasspor, maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kırmızı-beyazlı ekip, kulüp tesislerinde teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde antrenman yaptı. Düz koşuyla başlayan antrenman, kısa pas ve istasyon çalışmasıyla devam etti. Erman Kılıç, Sercan Yıldırım ve Kadir Bekmezci'nin takımdan ayrı düz koşu yaptığı antrenmana hafif sakatlıkları bulunan Ricardo Pedriel Suarez ile Ümit Kurt katılmadı.

Geçtiğimiz hafta Trabzonspor'u sahasında 2-0 mağlup eden Sivassporlu futbolcuların antrenmanda neşeli oldukları görüldü.

-Uğur Kavuk ve Hakan Arslan'ın görüşleri

Takım kaptanı Uğur Kavuk, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde çok önemli maçlar oynayacaklarını, Sivasspor'un Son haftalarda aldığı galibiyetlerin anlam kazanması için aynı şekilde devam etmek zorunda olduklarını belirterek, ''Kaybettiğimiz zaman aldığımız galibiyetlerin hiçbir anlamı olmaz. Aynı şekilde bu zorlu periyotta alabildiğimiz kadar, maksimum puanlar alıp ligde iyi yerlere çıkmak istiyoruz. Takım olarak, şehir olarak bunu hak ediyoruz. İnşallah bunu başarırız'' diye konuştu.

Futbolculardan Hakan Arslan ise, her maça iyi bir şekilde hazırlandıklarını ifade ederek, ''Fenerbahçe maçını kazandık, bunun bir istikrara dönüşmesi adına Trabzonspor'u da yenmemiz gerekiyordu, bunu da yaptık. Kasımpaşa'ya, zor bir deplasman maçına gideceğiz. İyi bir hava yakaladık, şehirde iyi bir hava oluşturduk. Gerek kupada yarı finale kalmamız ve gerekse Son haftalarda aldığımız başarılı Sonuçlar takımın moralini yükseltti. Hedeflerimizi daha da büyüttük. Hedeflerimize ulaşma adına Kasımpaşa maçından galip gelmek istiyoruz ve bu bilinçle mücadele edeceğiz'' şeklinde konuştu.

Muhabir: Serhat Zafer

Yayıncı: Cemal Coşkun

Kaynak: AA