Şampiyon Öğrenciler, Okullarına Spor Salonu İstedi

Aydın'ın Kuşadası ilçesine bağlı Güzelçamlı beldesindeki Arife Bayram Bayaözlü Ortaokulu, il genelinde yapılan 'Okullararası Küçük Erkekler Voleybol Müsabakaları'nda il birincisi oldu.

Çalışmalarını yapacak bir spor salonu olması halinde daha da başarılı olacaklarını kaydeden öğrenciler, okullarına spor salonu yapılmasını istedi.Aydın Atatürk Spor Salonu’nda oynanan final maçında Güzelçamlı Arife Bayram Bayaözlü Ortaokulu Küçük Erkek Voleybol Takımı, Aydın Zafer Ortaokulu Küçük Erkek Voleybol Takımı ile karşılaştı. Arife Bayram Bayaözlü Ortaokulu'nın küçük voleybolcuları rakiplerini 2–0 yenerek il birincisi olmayı başardı.

Yaklaşık 10 yıldır Kuşadası şampiyonluğunu kimseye kaptırmayan Arife Bayram Bayaözlü Ortaokulu, final oynadığı 10 yılda 8 kez il şampiyonu oldu. Açık alanda beton bir voleybol sahasında çalışmalarını sürdüren Güzelçamlı Arife Bayram Bayaözlü Ortaokulu öğrencileri, spor salonu istediklerini belirtti.

Yetkililere seslenen öğrenciler, "Her yıl Aydın'da imkânları Güzalçamlı'dan çok iyi olan ve spor salonları bulunan il ve ilçe okulları olmasına rağmen Aydın şampiyonu oluyoruz. Aydın’ı Türkiye şampiyonalarında temsil ediyoruz. Spor salonumuz olsa çok daha başarılı olabiliriz." dedi.

Güzelçamlı Arife Bayram Bayaözlü Ortaokulu idarecileri ve beden eğitimi öğretmenleri de Güzelçamlı'da çocukların voleybolda çok yetenekli olduğunu ve spor salonu olması halinde çok daha büyük başarılara imza atabileceklerini dile getirdi. Okulun yöneticileri, takımlarının tüm antrenmanlarını açık havada beton sahada yaptığını sadece maçlarda salon gördüklerini, vurguladı. Öğretmenler, takımlarının başarı voleybolcularından Yüksel Mandıracı'nın Arkasspor'a transfer olduğunu belirtti.

Öte yandan Güzelçamlı Arife Bayram Bayaözlü Ortaokulu Küçük Erkek Voleybol Takımı, 18–22 Şubat’ta Uşak’ta yapılacak Küçükler Voleybol Bölge Şampiyonası’nda Aydın’ı temsil edecek.