Orhan'dan Turgutluspor'a Ziyaret

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Turgutluspor’un bugün yapılan antrenmanını Umre ziyaretinden dönen Turgutluspor Onursal ve Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan ziyaret etti.

Kahramanmaraş maçı hazırlıklarına ara vermeden devam eden Turgutluspor antrenmanı ziyaret eden Orhan ayrıca kutsal topraklardan getirdiği hurmaları tüm oyunculara ikram etti. Antrenman sonunda bir tüm takıma bir konuşma yapan Orhan, “Öncelikle hepinizi tebrik ediyorum. Kutsal topraklarda sizin için, takımımızın için çok dua ettim. Bu sezon talihsiz sonuçlar aldık ancak bu takım çok daha potansiyelli bir ekip kendinize inanırsanız Kahramanmaraş maçını kazanır. Biz daha önceki sezonlarda en dipten gelip şampiyon olmuş bir takımız. Biz bu şehir ve bu camia olarak bunu başardık. Şimdi sizin tarih yazmanızı istiyorum” şeklinde konuştu.

“KAHRAMANMARAŞ’DAN KAHRAMAN TURGUTLU OLARAK DÖNMENİZİ İSTİYORUM”
Konuşmalarına devam eden Orhan geçmiş dönemde yaşanan şampiyonluklardan bahsederek oyuncularına inancının tam olduğunu yineledi. Orhan, “Kahramanmaraş’dan Kahraman Turgutlu olarak dönmenizi istiyorum. 6 puanlık bir maça çıkacağız ve benim Kahramanmaraş’ı deplasmanda yeneceğinizden hiç şüphem yok. Asıl hedefimiz kümede kalmak gibi görünse de Kahranmaraş deplasmanından alacağımız 3 puan ile tünelin sonunda ki ışığı göreceğiz. Ben bu takımın bu saatten sonra maç kaybedeceğine inanmıyorum. İçeride dışarıda kazanın ligi kaçıncı bitirseniz bitirin ancak Turgutluspor gibi Turgutlu gibi mücadele edin. Siz hepiniz çok yetenekli isimlersiniz, her şeyden önce kendi kariyeriniz adına Turgutluspor’u bir yerlere taşıyın ve bu şehirde adınız daima iyi anılsın. Biz 13’de 13 yapmış bir takımız ve yine yapabilecek güçteyiz. Pendikspor maçından sonra telefonla neredeyse maçı an be an anlattırdım. Herkesin izlenimleri olumlu, bu iyi havayı yakaladık ve kaybetmemeliyiz. Artık peşinizdeyim ve başarıya beraber yürüyeceğiz” şeklinde konuştu.

“HAFTA SONUMU TURGUTLUSPOR’A AYIRIYORUM” Antrenman ziyaretinde konuşmalarına devam eden Serhat Orhan, “Bu hafta sonumu takımıma, size yani Turgutluspor’uma ayırıyorum. Sizinle birlikte uçacağım ve deplasmanda sizin yanınızda olacağım. Ben bu takımın başarılı olmasını çok istiyorum. Ben futbolu seven bir abiniz olarak konuşuyorum. Bir başkan, bir siyasetçi olarak değil Turgutluspor’a gönül vermiş bir Serhat Orhan olarak kalitenizin farkına varmanızı istiyorum. Sıralamadaki durumu; ne sizler, ne yöneticilerimiz, ne taraftaramız ne de Turgutlular hak ediyor. Bu şehri uyandırın ve arkanızda sonuna kadar duralım. Biz sezon öncesi hayata geçirdiğimiz öze dönüş projemizin arkasındayız. Genç evlatlarımızla, tecrübeli ağabeylerinin yer aldığı bir takım kurduk. Ancak talihsiz sonuçlar aldık” dedi.

“SENEYE DE TAKIMIN BAŞINDA BURHANETTİN HOCA DEVAM EDECEK”
Takımın başına yeni geçen Burhanettin Basatemur’un bu camianın yetiştirdiği bir evlat olarak gördüğünü ifade eden Orhan, “Burhanettin hocamız benim bir kardeşim, bir evladım gibidir. Sezon başında Koray Hocamızla başladık ancak talihsizliğimizi yenemedik. Hüseyin Özcan’ın takımın başına gelmesini ben istemiştim ancak gerçekten adam gibi adam lafına uygun bir teknik adamdı ama sonuca onunla da ulaşamadık. Belki de Koray Cinel ile yollar ayrıldıktan sonra Burhanettin Hoca ile anlaşmamız gerekirdi ancak nasip böyleymiş. Burhanettin hocamız ortamı ve camianının dinamiklerini çok iyi bilen bir teknik adam her şeyin istikrarlı olması adına hocamız ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladık. Sezon sonunda sıralamada ki yerimizi ne olursa olsun seneye de takımımızın başında Burhanettin Basatemur olacak ve takımımızdaki çekirdek kadromuzu ekonomik sınırlarımızı da göz önünde bulundurarak koruyacağız” şeklinde konuştu.

Serhat Orhan’ın antrenman ziyaretinde Turgutluspor Başkanı Murat Ayhan ve birçok Turgutlusporlu yönetici de yer aldı .

Kaynak: İHA