Yılmaz Vural: Niyetimiz Kazanmak

Sanica Boru Elazığspor’da teknik direktör Yılmaz Vural, Bursa'yla iyi ilişkiler içinde olduğunu belirterek, "Ama bir 90 dakika rakip olma mecburiyetimiz var.Bu 90 dakikalık sürede de tabii ki niyetimiz kazanmak." dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak Sanica Boru Elazığspor’da hazırlıklar devam etti. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan teknik direktör Yılmaz Vural, sözlerine geçen hafta 3 - 1 yenildikleri Beşiktaş maçını yöneten İlker Meral'e sitem ederek başladı.

Yılmaz Vural, "Çok iyi oynayan, çok iyi işler yapan kaybetmiş. İyi oynamayan, biraz da hakemin yardımıyla ve yaptığı kritik hatalarla maç kazanmış. Bizim değerlendirmemiz bu. Buradan İlker Meral'e sitem etmeye devam edeceğim." şeklinde konuştu.

Bursaspor'la hafta sonu yapacakları maçla ilgili de Yılmaz Vural, "Karşımızda yeni antrenörüyle çok önemli bir rakibe karşı 3 puan almış bir takımla oynayacağız. Anadolu takımları adına çok önemli işler yapmış bir takımımız. İlişkilerimizin devam etitği,geçmişin içimizde hala canlı durduğu bir yerdir Bursa. Ama bir 90 dakika rakip olma mecburiyetimiz var. bu 90 dakikalık sürede de tabii ki niyetimiz kazanmak." diye konuştu.

Elazığsporlu futbolculardan Serdar Gürler ise Beşiktaş maçını geride bıraktıklarını dile getirerek, "Şimdi Bursaspor maçına hazırlanıyoruz. Takımlar bize önemle bakıyor. Biz de o öneme sahip bir takımız. Önümüzdeki Bursaspor ve Medical Park Antalyaspor maçlarından 6 puan alıp çıkış yapmak istiyoruz." ifadelerini kullandı. Tecrübeli futbolcu Mustafa Sarp da "Beşiktaş maçını kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Özellikle ilk yarıda çok iyi oynadık; ama ikinci yarıda bize yakışmayan mücadele ile seyircimizin önünde kaybettik." şeklinde konuştu.

Ligin uzun bir maraton olduğunu vurgulayan Sarp, "Sadece bir maç kaybettik diye yelkenleri indirecek değiliz. Her maç ayrı önem taşıyor. Şimdi Bursaspor maçı var önümüzde. Zor bir deplasman. En azından beraberlikle ayrılıp, 3 veya 4 maçlık bir seri yakalayarak riskli bölgeden kurtulmak istiyoruz. İnşallah evdeki hesabımız çarşıya uyar." diye konuştu.