Gaziantepspor Teknik Direktörü Uygun Açıklaması

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, 2-1 kazandıkları Kasımpaşa maçını değerlendirerek, ''Çok kısa zamanda etki ve tepkiyi aldık. Futbolcularımı tebrik ediyorum'' dedi.

Uygun, Kasımpaşa maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, ''Beklentilere cevap verememek, futbolcuların üzerindeki baskı, gerçek Gaziantepspor'un üzerinde hep engeldi. İki günlük süreçte futbolcularımı maça hazırladım. Takım oyunu için mücadele verdik. Çok kısa zamanda etki ve tepkiyi aldık. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Kazandık, mutluyuz. Yolun başındayız. Çok eksiklerimiz var. Bunun bilinciyle daha çok çalışacağız. Gaziantepspor'u hak ettiği yere getireceğiz'' diye konuştu.

Uygun, sakatlığı süren Yasin Pehlivan'ın ameliyat olacağını ve sezonu kapattığını, Orhan Gülle'nin de sahalara dönebilmesi için 3 haftaya ihtiyacı olduğunu ifade etti.

Uygun, ''Kadromuz kısıtlı, bunların acısını çekiyoruz. Bu açığı kapatacağımızı düşünüyorum. Alınacak bütün puanlara talibiz. Bu süreci de futbolcuların özverisiyle atlatacağız'' değerlendirmesinde bulundu.

Gaziantepsporlu Ekrem Dağ ise önemli bir 3 puan aldıklarını söyledi.

Kaleci Zydrünas Karcemarskas da ''Çok önemli bir maçı kazandık. Bu puan bizim için önemliydi'' diye konuştu.

-Kasımpaşa cephesi

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze ise zorlu bir maçı geride bıraktıklarını, istediklerini yapamadıklarını söyledi.

İki takımın futbolcularının iyi mücadele ettiğini belirten Arveladze, şunları kaydetti:

''Fazla oyun yoktu. İyi bir zamanda 1-1 yaptık. Kalan dakikalarda hata yapmayabilirdik. Son dakikada yapılan hamle bize ikinci gollü getirecekti. Ondan Sonra fazla zaman kalmadı. Gaziantepspor'u tebrik ediyorum, iyi mücadele ettiler. Gaziantepspor galibiyeti hak etti. İki takım da aşağı yukarı aynı performansı gösterdi, ama Gaziantepspor kazandı.''

Kasımpaşalı Özer Hurmacı ise kendileri açısından iyi bir maç olmadığını belirterek, ''Kazansaydık dördüncü olacaktık. Kadro kalitemize yakışan yerde olacaktık. Mücadele isteğimiz üst düzey değildi. İçeride Sivasspor maçı var, ondan Sonra zorlu maçlar var'' dedi.

Kasımpaşa kalecisi Andreas IsaksSon da çok zor bir mücadele olduğunu, ancak iyi oynamadıklarını dile getirdi.

Muhabir: Adem Yılmaz / Mehmet Güldaş / Ömer Hakan Kibar

Yayıncı: İbrahim Uyar

Kaynak: AA