Bülent Uygun: Gaziantepspor’u Hak Ettiği Yere Getireceğiz

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Kasımpaşa maçı sonrası yaptığı açıklamalarda, kısa bir süre içerisinde eksiklere rağmen 3 puan aldıklarını, Gaziantepspor’u hak ettiği yere getireceklerini ifade etti.

Sezon başından beri camianın beklentisi ve futbolcular üzerindeki baskının gerçek Gaziantepspor’u sahaya yansıtamadığını belirten Bülent Uygun, “İki günlük süreç içerisinde futbolcularla gerek psikolojik olarak gerek mentel yönden hazırlayıp, aynı zamanda takım oyunu sahaya yansıtabilmesi için mücadele verdik. Çok kısa zamanda etkiye ve tepkiyi aldık. O yüzden futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum.” dedi.

Başkanın babasının rahmetli olmasının kendileri için üzdüğünü ifade eden Uygun, “Kazandık, mutluyuz, daha yolun başındayız. Çok eksiklerimiz var. Bunun bilinciyle daha çok çalışacağız. Gaziantepspor’u hak ettiği yere getireceğiz.” diye konuştu.

Sakat futbolculara değinen Uygun şunları kaydetti: “Yasin sezonu kapattı, ameliyat olması lazım. Orhan’ın daha 3 haftaya ihtiyacı var. Medunjanin’in kavalında ufak bir şişlik var. Kadromuz kısıtlı. Bunların acısını çekiyoruz. Bu açığı da kapatacağımızı düşünüyorum. Alınacak bütün puanlara talibiz.” Gaziantepspor’lu Ekrem Dağ ise önemli bir 3 puanı aldıklarını vurgulayarak, her puana ihtiyaçları olduklarını söyledi.

Kaleci Karcemarskas ise şunları kaydetti: “Maçın ilk yarısının tamamen üstün tarafı bizdik. Rakibe hiç pozisyon vermedik. İkinci yarıda dengeli bir oyun vardı. İlk gölü de attık bizim için avantajlı bir durumdaydık, ne yazık ki penaltıdan golü yedik. Arkadaşlarım devamında ikinci golü attı. Bizim için çok önemli bir 3 puanı aldık.”