Ünlü Simalar İle Gençler Arasında Kıran Kırana Maç

Kağıthane Belediyesi ve Kağıthane Kaymakamlığı, ünlü simalar ile sosyal risk altında iken rehabilite edilen gençleri halı saha maçına bir araya getirdi.

Maç renkli görüntülere sahne oldu. Kağıthane Belediyesi ve Kağıthane Kaymakamlığı’nın düzenlediği bir etkinlik ile ünlü simalarla sosyal risk altında iken rehabilite edilen gençleri halı saha maçında buluşturdu. Yapılan dostluk maçına Kağıthane Kaymakamı Ahmet Akın Varıcıer, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, teknik direktör Ziya Doğan, tiyatro sanatçısı Metin Yıldız ve Florya Gençlik Merkezinden genç sporcular katıldı.

Mac öncesi konuşan Kağıthane Kaymakamı Ahmet Akın Varıcıer, “Gençlerimizle bir araya gelmek için yürüttüğümüz bir faaliyetti. Misafirlerimiz Florya Gençlik Merkezi’nden geldiler. Amacımız sporu herkesime yaygınlaştırmak ve doğabilecek sosyal risklerin spor vesilesi ile en aza indirilmesini sağlamaktır. Bu maç gençlerimizin talepleri üzerine yapıldı. Üzerlerindeki formayı kendileri tasarladı. Biz hazırladık kendilerine takdim ettik formalarıyla ilk maçını bize karşı oynayacaklar” dedi.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ise, “Hep birlikte güzel bir ortam çerisinde çocuklarımızla futbol maçı yapıyoruz. Hem kaynaşmaya hem de toplumun tüm kesimin bir araya gelmesine vesile oluyor. Güzel bir çalışma hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Aktivitede yer aldığı için mutlu olduğunu söyleyen teknik direktör Ziya Doğan , “Gençlere ilgi alaka olmazsa, onlara aileden şefkat eksikliği varsa bizlerinde burada bir görevi var. Bu günde böyle bir aktivitede bulunmaktan mutluyum” diye konuştu.

Kıran kırana geçen maç berabere biterken maçın sonucunu değerlendiren, tiyatro oyuncusu Metin Yıldız, “Gençler başta acele ettiler ama sonra biz toparlandık. Önümüzdeki maçlara bakıyoruz” ifadelerini kullandı. Ünlü simaları zorlayan gençler ise, Zorlu bir maçta ama dostluk havasında bitti. Ziya ağabey bizi çok zorladı” diye konuştular

Maçın ardından kupalarını alan gençlere 1 tepsi baklava ikram edildi .

Kaynak: İHA